Nová kolekcia Queens s pridanou hodnotou

Nová kolekcia Queens s pridanou hodnotou

6. júna 2020, Nová kolekcia tričiek, značka Queens, Queens.cz, dámske tričká, pánske tričká

Sponzorovanej odkazy:

Český streetwear a sneakers obchod Queens má novú kolekciu tričiek v duchu svojho hesla #PositiveVibe­sOnly. Kúsky sú z certifikovanej organickej bavlny a z dielne britskej značky Stanley/Stella. Autorom ich dizajnu je Jakub Otčenáš.

Queens teda ide a vo svojom móde teraz dáva do sveta vlastnú kolekciu s pridanou hodnotou. Výťažkom totiž podporí projekt Breakfaststory. Tričká sú riešené na pozitívnej vlne, dostanete ich vo všetkých veľkostiach a vhodné ako pre dámy, tak pre pánov.

Biele tričko Queens Stay Comfy TeeBiele tričko Queens Stay Comfy Tee

Queens Stay Comfy Tee

Je biele bavlnené tričko z certifikovanej bavlny s väčším printom na chrbte a menším s logom značky na prednom diele. Vyjde na 22 €.

Pozitívne logo-smajlík na prednom diele trička Queens Stay Comfy TeePozitívne logo-smajlík na prednom diele trička Queens Stay Comfy Tee

Kolekcia #PositiveVibesOnly

Pozitívne a úsmevom nabitá kolekcia tričiek je plná statement printov, pričom odkazuje na deväťdesiatkovú estetiku a reinterpretuje ikonické smiley face logo – to všetko v troch farebných variantoch.

tričko Queens Stressless Teetričko Queens Stressless Tee

Queens Stressless Tee

Čierne štýlové tričko z novej kolekcie s veľkým printom na chrbte a malým na prednom diele s logom značky stojí 22 €.

zadná print trička Queens Stressless Teezadná print trička Queens Stressless Tee

Cool energie

Pozitívna energia je aktuálne vzácnym tovarom, a tak ju Queens s radosťou posiela ďalej. Spojil sa s Breakfaststory a z každého predaného kúsku podporí ich iniciatívu #potesobedem, ktorá zabezpečuje bezplatné obedy pre seniorov a mamičky samoživiteľky. Pretože obed, to nie je len jedlo – je to vec, ktorá dokáže zlepšiť deň. To platí nielen za domácej karantény, ale aj v časoch „bežných“.

tričko Queens From Head To Toe Teetričko Queens From Head To Toe Tee

Queens From Head To Toe Tee

Toto svetlé žlté tričko z organickej a certifikovanej bavlny bude príma kúskom do letných dní. Má väčší print na zadnom diele a malý print na prednom s logom značky. Tričko má cenovku 22 €.

tričko Queens From Head To Toe Tee spredutričko Queens From Head To Toe Tee spredu

Queens pomáha

Na dobré veci prispieva Queens dlhodobo – finančne pomáha napríklad znevýhodneným mamičkám, pravidelne obdarúva streetwear a teniskami deti z detských domovov a v spolupráci s writerom Khoma pre ne tiež plánuje usporiadať sériu charitatívnych graffiti workshopov, hneď ako to situácia a počasie dovolí.

Nevybrali ste si? Na Queens.cz=330&did=­3] nájdete ďalšiu veľkú nálož produktov značky.

Zdroj foto: Queens.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.