Hailey Bieber & Jaden Smith pre Levi's

Hailey Bieber & Jaden Smith pre Levi's

18. mája 2020, Hailey Bieber & Jaden Smith, značka Levi's, kolekcia, kampaň

Sponzorovanej odkazy:

Optimizmus je po núdzovom stave na mieste, tak prečo si ho neurobiť aj vo vašom looku? Skúste to ako Hailey Bieber, alebo Jaden Smith s Levi's

V začiatku mesiaca máj 2020 odštartovala kampaň, na ktorej Levi's spolupra­coval s Hailey a Jadenom. To, čo pôvodne malo pútať na festivalovej sezóne, sa s ohľadom na pandémiu koronavírusu premenilo na oslavu optimistického ducha dnešných mladých. Teda to, čo Hailey a Jaden stelesňujú.

Hailey Bieber & Jaden Smith

„Levi's® bol vždy symbolom demokratického začlenenia a posilnenia postavenia mládeže, symbolom mladých bojujúcich za lepšiu budúcnosť“, povedala Jey Seyová, marketingová riaditeľka Levi's. Tá tiež napísala ku kampani fejtón, ako toto všetko nadväzuje na históriu a základné hodnoty značky Levi's.

V rámci toho ešte dodala: „Samotný Levi's Strauss bol stelesnením tohto ideálu. Opustil svoj bavorský domov, aby hľadal lepší život na pobreží Kalifornie. Otvoril si tu obchod a svoj prvý zisk daroval miestnemu sirotincu. “

Hudba s módou = Levi's

Hailey a Jadena si Levi's vybral kvôli ich väzbám na hudbu aj módu. Podľa značky stelesňujú mladícky optimizmus. „Pohľad na oba ma povzbudzuje, stali sa našimi priateľmi,“ pokračuje Sey.

"Optimizmus a autenticita Hailey sú tak inšpiratívne. Alebo Jadenov postoj k životnému prostrediu, jeho vášeň, s ktorou vysvetľuje, ako žiť viac premyslene a zodpovedne. Vyzývajú nás, ako jednotlivca aj ako značku, aby sme boli ešte lepší. Pri pohľade na nich cítim nádej. A to si musíme všetci práve dnes stále pripomínať, "zakončila.

Zdroj foto: Levis

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.