Louis Vuitton a kolekcia New Formals: štyri kúsky pre bussines

Louis Vuitton a kolekcia New Formals: štyri kúsky pre bussines

3. mája 2020, Louis Vuitton, taška, pánska taška, pracovna taška, doplnky, kožené doplnky, luxusné doplnky, New Formals

Sponzorovanej odkazy:

Businessmanov, okrem perfektne padnúcej košele, nesmie chýbať ešte jeden nevyhnutný pomocník – taška. Pri častom cestovaní a prechádzaní zo schôdzky na schôdzku sa bez nej nezaobíde. Pojme totiž všetko, čo pre prácu neustále v pohybe potrebuje, teda dokumenty, počítač aj telefón. Tieto tašky už dávno nie sú len praktickým doplnkom, ale záleží u nich aj na vzhľade. Zabudnite na konzervatívny look a poobzerajte sa po niečom skutočne štýlovom. Možno u Louis Vuitton a novej kolekcii New Formals.

Buďte sami sebou s New Formals

Rad New Formals ponúka štyri biznis tašky v modernom manažérskom štýle, ktoré dokonale naplnia potreby každého pracujúceho muža. Ich tvorca, značka Louis Vuitton, je potom tou najlepšou zárukou toho, že s nimi budete držať krok nielen s businessom, ale aj s módou. Vychádzajú z tradičnej aktovky, doplnené sú však o rad praktických noviniek a pokrývajú požiadavky dnešnej modernej doby.

Soft Trunk Briefcase

Prvý z modelov, je ukážkou tradície tohto slávneho módneho domu. Inšpiráciou sa mu stala batožina a prevzal z nich napríklad povrchovú úpravu aj rad zdanlivo nepatrných detailov. Vyniká eleganciou, ale aj praktickosťou. Tú ukazuje napríklad vonkajšie vrecko pre jednoduchý prístup k dokumentom.

Sac Plat Horizontal ZIPPO

Prichádza v dvoch variantoch. Prvá, kožená verzia Ombre Acajou, je ukážkou úplnej elegancie. Zdobenie v podobe menovky z plátna Monogram je potom decentnou perličkou na torte. Druhá verzia je z plátna Monogram Eclipse tvorená celá. Model s dvoma úzkymi ušami, nenápadným LV podpisom a nadčasovým duchom si nemožno nezamilovať.

Model Cabas Business

Dopĺňa kolekciu svojou univerzálnosťou a praktickosťou. Je jedno, či sa chystáte na dopoludňajšiu schôdzku v kaviarni, alebo business večeru, táto taška bude za všetkých okolností doplnkom, s ktorým zažiarite. Obľúbite si jej odopínateľný popruh pre väčšie pohodlie aj predné vrecko pre uloženie všetkých potrebných dokumentov. Dovnútra pohodlne uložíte notebook aj ďalšie nevyhnutnosti.

Foto: Louis Vuitton

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii doplnky a pánske oblečenie.