Značka UAX!: rúška nielen pre zdravotníkov vám vyčaria úsmev

Značka UAX!: rúška nielen pre zdravotníkov vám vyčaria úsmev

10. apríla 2020, rúška, IZS, nemocnice, zdravotníci, rúška zadarmo, tričko, kúpa, dar

Sponzorovanej odkazy:

Odevná značka UAX! rozšírila svoju ponuku o bavlnené rúška s originálnou potlačou. Ich prednosťou je fakt, že tieto malé kúsky látky dokážu vyčarovať úsmev, a hlavne pomáhajú tým, ktorí to potrebujú. Na boj s koronavírusom môžu prispieť aj zákazníci tým, že za jedno zakúpené tričko pošle firma tri rúška napríklad do nemocníc.

Moravská manufaktúra

Malá manufaktúra v srdci Moravy, ktorá už 23 rokov šije kultové tričká s nenapodobiteľným rukopisom dizajnéra Radka Leskovjan, pružne zareagovala na situáciu s nedostatkom rúšok, a okrem tradičných tričiek a ďalších produktov začala šiť tiež ochranné respiračné rúška z dvojvrstvovej 100% bavlny.

Celá firma teraz funguje v tzv. Izolovanom režime, v ktorom firemné krajčírky od pondelka 16.3 šijú na nastavených strojoch denne stovky ochranných respiračných rúšok ozdobených veselou potlačou.

Rúška pre hrdinu

Len za uplynulé dva týždne firma vyrobila a darovala niekoľko sto kusov bavlnených respiračných rúšok v hodnote 150 tisíc korún napríklad chirurgickému oddeleniu nemocnici v Novom Jičíne, nemocnici vo Frýdku-Místku, Vítkovickej nemocnici , alebo Mobilnému hospicu Strom života v Novom Jičíne a dodávky rúšok pre ďalšie nemocnice a organizácie sú vo výrobe.

hospic Strom životahospic Strom života
chirurgia Nový Jičínchirurgia Nový Jičín

Prispieť na boj s koronavírusom a pomôcť hrdinom dneška – teda zdravotníkom, lekárom a záchranárom, môžu navyše aj zákazníci firmy UAX!. Stačí len nájsť a zakúpiť produkt s ikonkou rúška na firemnom e-shope a UAX! za každý takto zakúpený skladový produkt vyrobí a pošle tri ďalšie rúška zadarmo nemocniciam, lekárom, zdravotníkom a ďalším členom zložiek IZS bojujúcim proti šíreniu koronavírusu.

Nemocnica vo Frýdku-MístkuNemocnica vo Frýdku-Místku
Vítkovická nemocnice OstravaVítkovická nemocnice Ostrava

Záujemcovia o originálne rúška s potlačou si ich môžu na firemnom webe tiež zakúpiť. Vybrať si môžu z 24 farieb a niekoľkých stoviek hravých potlačí, takže majú záruku, že každý vyrobený kus bude originálny. Zakúpením akéhokoľvek produktu UAX! navyše podporia lokálne českú výrobu a v čase, keď ľudia prichádzajú o prácu, tým umožní udržať zamestnanosť v regióne.

Zdroj foto: UAX!

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii doplnky a ostatné.