Levi's® x Super Mario

Levi's® x Super Mario

15. apríla 2020, jarná kolekcia Levis, Levi's® x Super Mario, kolekcia Levi's® x Super Mario, pánske oblečenie, dámske oblečenie, módne doplnky

Sponzorovanej odkazy:

K rozveseleniu v ťažkej dobe vás inšpirujeme k nákupom novej hravej kolekcie Levis (napríklad len online). Tá poteší všetkých fanúšikov počiatkov videohier a postavičky Super Maria.

Kolekcia Levi's® x Super Mario je k dispozícii od 1. apríla na levi.com a u ďalších on-line predajcov módy. Do kamenných obchodov by sa potom mala dostať 1. mája, alebo podľa situácie.

Super Mario

Pokiaľ ide o kultové postavy videohier, jednoznačne medzi nimi vyhráva Super Mario™ od Nintenda, zasadený do Hubového kráľovstva s fúzatým talianskym inštalatérom v modrých montérkach, ktorý rutinne zachraňuje princeznú pred Bowser.

Ale Super Mario Bros.™ je oveľa viac než len legendárna videohra. Je to senzačný fenomén pop kultúry, ktorý sa drží už vyše 35 rokov a rozvíja fantáziu a kreativitu u detí aj dospelých. A po novom je to aj parťák rodiny Levi's®.

Kolekcia Levi's® x Super Mario

Je to štýlová kolekcia inšpirovaná streetwear, ktorá prepája dve významné kultúrne ikony známe svojou mladistvou energiou, nostalgiou a láskou k tvorivosti. A je to prepojenie úplne prirodzené.

Od roku 1873, kedy Levi Strauss patentoval prvé džínsy s medenými cvokmi, je značka z oblasti Bay Area majstrom skvelého dizajnu. A otec Super Mario™ Šigeru Mijamoto je jedným z najuznávanejších tvorcov v histórii videohier, Mario sa objavil vo viac ako 200 hrách.

Znaky kolekcie

Kolekcia nesie jasné, sýte farby a vzory s obľúbenými postavičkami Maria, Luigiho, Yoshiho a princeznej Peach. Prvky Super Mario™ sa objavujú nielen na potlačiach košieľ, mikín a džínsových kúskov, ale aj na detailoch – z vreciek vykúkajú zlaté mince, alebo kožené zadné nášivky zdobia hviezdy a huby.

Aj klasický štítok Levi's® Tab je v špeciálnych farbách a s retro písmom inšpirovaným videohrou. Tiež gombíky sú červené, modré, zelené a žlté. Džínsy 501® '93 Straight sa vyznačujú špeciálnym selvedge lemom s nápisom POWER UP na manžete a na vnútornej strane pásu majú obrázok samotného Maria.

Módne doplnky

V kolekcii nájdete aj doplnky – tašky a ľadvinky, šatky a peňaženky. Je to špeciálna spolupráca, ktorú vytvorili fanúšikovia pre fanúšikov s láskou a nadšením, ktoré vyžarujú z celej kolekcie.

Levi's® x Super Mario ™ ide do predaja 1. apríla 2020 on-line na levi.com a u ďalších internetových obchodníkov, ktorí Levi's® ponúkajú, napr. Zalando, AboutYou atď. A ak sa situácia zlepší, tak od 1. mája aj v kamenných obchodoch.

Zdroj foto: Levis

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, kabelky a tašky, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.