Aké jarné farby mať v šatníku? Frčia neónovky!

Aké jarné farby mať v šatníku? Frčia neónovky!

19. marca 2020, KiK, dámske oblečenie, neónové farby

Sponzorovanej odkazy:

Keď sa povie „jar“ čo si predstavíte? Mne osobne koniec pochmúrneho a chladného počasia, kvitnúce stromy a kvety, aj radosť zo zaobstarania si nových cool kúskov do mojej garderóby. Tento rok je to ešte o niečo lepšie, pretože frčia neónové farby. Sú veselé, sú trendové a vďaka nim nezapadnete v dave.

Patríte medzi tie, ktoré radi zažiaria v pestrých odtieňoch? Neváhajte a kúpte si nejaký ten farebný kúsok! Váš outfit tým krásne ozvláštnite.

Zbohom zima!

Hoci je zima pre mnohých z nás krásna, tak aj preto sa na prvé jarné lúče slnka tešíme. Zatiaľ sú ešte dni často nevľúdne, daždivé aj sychravé, ale je to ako na hojdačke, počasie sa s nami hrá. Pretože potom vykukne slniečko a hneď je svet veselší. A prečo ho nemať veselší ešte viac s neónovými kúskami v looku?

Kik ponúka aktuálne kolekciu dámskeho oblečenia, v ktorej sú práve tieto veselé farby. Dámske mikiny a tepláky, ktoré sa hodia k domácemu váľaniu sa na gauči, alebo športovým aktivitám určite zaujmú prevedením, materiálom, dizajnom aj strihom.

Žiarivá pink je cool!

Máte rady ružovú alias pink farbu? Tak to sa vám určite bude páčiť mikina v tejto farbe. Je s kapucňou a má klokanie vrecko. K nej zaobstaráte tepláky tmavo, alebo svetlo sivej farby s ružovou gumou v páse a šnúrkou na stiahnutie. Komplet kúpite za necelých 20 €, čo je fakt cool a paráda. Pre tie, ktoré ružovú nemusia je tu aj iná varianta – v zelenej, žltej, alebo modrej farbe, ktorá je tiež veľmi pekná.

S kapucňou či bez?

Ďalší variant mikiny je bez kapucne. Tento krásny kúsok dámskej módy stojí 6 €. Farebné varianty sú pestré – a začínajú od modrej, cez sivú až po ružovú. Keď k nej oblečiete „krivák“, termolegíny (ktoré kúpite tiež v Kik za parádne 3 €) a outfit doplníte členkovými teniskami, môžete vyraziť kamkoľvek – aj na rande, alebo na prechádzku v parku. Ideálnym doplnkom je potom crossbody taška, šatka na krk a slnečné okuliare. A váš look bude dokonalý.

Neónky aj v práci

Pestré neónové farby sa však hodia aj do práce. Farebný sveter môžete zvoliť ako k sukni tak k obyčajným džínsom. Výhoda týchto svetrov je aj tá, že budete vyzerať trendovo, ale zároveň vám bude krásne teplúčko. Takýto outfit môžete doplniť napríklad o zaujímavú kabelku či náušnice a môžete vyraziť! Sveter v Kik kúpite za krásnych 6 €. Vyberať môžete z čiernej, červenej, modrej a zelenej.

Zdroj foto: KiK

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Mischa Pavlačková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, ostatné a zľavy a výpredaje oblečenia.