Swarovski zbrojí na jar a leto

Swarovski zbrojí na jar a leto

23. marca 2020, hodinky, šperky, luxus, Swarovski, luxusné hodinky

Sponzorovanej odkazy:

Energia, to je to o čo v novej sezóne beží. A to nielen v prístupe k životu, ale napríklad aj v doplnkoch. Ďalšou ukážkou je nová kolekcia hodiniek Swarovski pre jar a leto 2020, ktorá je plná jasu, trblietania a ako inak, práve energie.

Švajčiarska kvalita

Keď sa povie hodinky, málokto si nevybaví Švajčiarsko ako experta v tomto odbore. A vsádza na neho aj značka Swarovski, ktorá predstavuje kolekciu hodiniek švajčiarskej výroby. Okrem kvality sa nové modely pýšia tiež oslnivými designami, ktoré dokonale ladia s nadchádzajúcim teplejším obdobím roka. "Naše zákazníčky sú moderné a všestranné a túžia po doplnkoch, ktoré obohatia každý deň ich život a skrášlia ich štýl. A práve to dokáže táto najnovšia kolekcia hodiniek. Koniec koncov, skvelé hodinky vedia nielen ozdobiť jednoduchý odev, ale majú tiež schopnosť okamžite vyladiť a prepracovať váš štýl, "uviedla Nathalie Colin, kreatívna riaditeľka spoločnosti Swarovski.

Doplnok so žiarou krištáľov

Z hodiniek sa postupom času stalo oveľa viac než len ukazovateľ času. Stali sa módnym doplnkom aj šperkom, ktorý podčiarkuje krásu ženy. Swarovski sa pri vytváraní novej kolekcie držal aj tejto funkcie a modely tak pripomínajú skôr veľkolepé umelecké diela. Pozornosť pritiahne farebnosť, detailné spracovanie ozdôb na číselníkoch, ale aj samotné puzdrá. Tie zdobia stovky blyštiacich krištáľov Swarovski a dokonale tak doladia celý pocit z hodiniek. „Nezáleží na tom, či uprednostňujete nadčasové šperky, alebo moderné designy, do každých hodiniek sme vniesli naše ikonické trblietanie, aby sme zaistili ten výnimočný pocit zo značky Swarovski,“ dopĺňa Nathalie Colin.

Ozdobte sa

Pre rok 2020 predstavil Swarovski niekoľko radov hodiniek. Vybrať si tak môžete z rýdzo moderných designov až po tie nadčasové, veľmi ženské, alebo výrazné. Kolekcia Crystalline vyniká leskom a eleganciou, ktorá vyžaruje ako zo samotných modelov, tak aj použitých farieb. Skôr klasickejšie, veľmi uhladené a zvodné modely potom ponúka kolekcia Crystal Rock, ktorá vyniká príťažlivými siluetami a ozdobnými kameňmi. Rad Pavé potom upúta výnimočnosťou a je ideálny pre ženy, ktoré sa chcú odlišovať.

Foto: Swarovski

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii doplnky a šperky a hodinky.