Aj bacuľky sa chcú páčiť!

Aj bacuľky sa chcú páčiť!

5. marca 2020, bacuľky, KiK, XXL, dámske oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Zdobí vás nejaké to kilo navyše? Vôbec to neznamená, že musíte staviť na maskovací outfit, ktorý zahalí vaše krivky. Naopak siahnite po rafinovanom strihu, čo dômyselne zvýrazní prednosti. Aj s veľkosťou XXL môžete zažiariť!

Aj keď to zatiaľ na hrejivé lúče nevyzerá, slnko oslávi comeback čoskoro. Pohodlné ležérne topy vo výrazných farbách s peknými motívmi využijete v niekoľkých obmenách. Vyniknú ako s nohavicami v tmavých farbách – námornícky modrá, čierna, antracitová, tak v kombinácii s tak obľúbenými legínami. Tenisky, alebo topánky na platforme či širšom podpätku k tomu a hor sa do ulíc!

Maloobchodný reťazec KiK prekvapí slušivou kolekciou dámskej módy pre bacuľky. Spríjemnite si čakanie na jarné nákupy. Ešte pred tým odporúčame pretriediť šatník, nech siahnete po kúskoch, ktoré v skrini chýbajú, alebo si hovoria o refresh.

Večná čierna

Čierna opticky zníži kilá, univerzálne ladí snáď ku všetkému a navyše je skrátka sexi. Šatám v black odtieni dodá hravú infúziu pestrofarebná šatka. Jasný dôkaz toho, že doplnky sú mocné. Nápaditá kabelka, výrazný opasok, červený rúž a sebadôvera. Naučte sa ich nosiť aj vy!

Rozkvitnite do krásy

Floristický motív pôsobí žensky a v mini potlači navyše romanticky. Šaty, blúzka, alebo blejzer? Zvíťazí zvršok, v ktorom sa budete cítiť svoja. Kvetovaný top s puzdrovou sukňou, alebo s nohavicami ašpiruje na vyložene vydarený model.

Zamerané na spodnú bielizeň

Padnúca bielizeň so správnou veľkosťou podprsenky dokáže s postavou kúzliť. Ak vám matka príroda nadelila bujné vnady, vyberte podprsenku so širšími ramienkami a v rámci výberu košíčkov sa nehanbite požiadať o radu. Bokové nohavičky nahraďte tými vysokými, ktoré kryjú spodnú časť bruška a končia pod pupkom. Nie sú retro, módny diktát ich znovu povolal na scénu. Dvakrát hurá!

Zdroj fotiek: KiK

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lenka Zelnitiusová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a spodná bielizeň.