Tajomstvo domácej pohody

Tajomstvo domácej pohody

24. februára 2020, KiK, doplnky, papuče, domáce oblečenie, chlpaté oblečenie, zima

Sponzorovanej odkazy:

Do práce či na iné udalosti, kedy sa stretávame s cudzími ľuďmi, si väčšinou dávame na obliekaní záležať a pohodlie ide často bokom. Keď však riešime obliekanie na doma, je komfort u väčšiny z nás na prvom mieste. Chceme, aby sme v daných kúskoch mohli upratovať aj leňošiť na gauči, nikde nás nič netlačilo a všetko bolo príjemné. V zime navyše oceníme, keď je oblečenie navyše hrejivé. Presne také kúsky pre domácu pohodu ponúka KiK. A nebudete musieť vďaka nim ani rezignovať na štýlovosť!

Chlpaté kúsky z KiK

Ak sledujete aktuálne trendy, iste vám neušlo, že všetko chlpaté patrí v zimnom období k absolútnym must-have kúskom. Nielen, že huňaté oblečenie a doplnky dokážu udržať teplotu tela, ale navyše sú neskutočne roztomilé. Obzvlášť oceníte chlpaté domáce papuče, vďaka ktorým už studená podlaha nebude problém. Zaobstarať ich môžete aj svojim deťom. Tie sa v nich navyše budú môcť aj bez problémov hrať, sú totiž vybavené protišmykovou podrážkou. Aký zo zaujímavých vzorov si vyberiete? V KiK sú k dostaniu papuče so zimnými motívmi, jednoduché s mašličkou, alebo srdcom, alebo roztomilé varianty so zvieratkami.

Hrejivé a štýlové

Hebunké a hrejivé materiály by však bola škoda využívať len pre domácu obuv. V chladnom období roka ich totiž využijeme aj na bežné nosenie a pristanú tak k mikinám aj svetrom. Na prechádzky zimnou krajinou aj pri blížiacej sa jari určite využijeme flísové mikiny. KiK ich ponúka v krásnych a jemných farbách a budú tak skvele ladiť s nadchádzajúcou sezónou.

Zababušte sa!

Ak by si však jar dávala so svojim príchodom na čas, môžete ešte využiť hrejivé overaly. Potešia deti aj dospelých a budú ideálne pre víkendové rána (alebo pokojne celé dni), kedy sa nám chce len leňošiť. Čítanie knižky aj sledovanie filmu s nimi bude nielen príjemnejšie, ale aj zábavnejšie. Vybrať si môžete zo sivých a ružových variantov, takže si vyberú obe pohlavia.

Foto: KiK

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.