Café Evžen: "férové" eko-oblečenie

Café Evžen: "férové" eko-oblečenie

16. februára 2020, eko, česká značka, Cafe Evžen, tričká, tielka, čiapky, batohy, mikiny, potlač, bez potlače

Sponzorovanej odkazy:

Radi nosíte pohodlné štýlové oblečenie a nie je vám ľahostajné životné prostredie? Potom vás určite poteší informácia o tom, že mladá česká značka Café Evžen, práve spustila e-shop.

Tešiť sa môžete na originálne voľno časové oblečenie a doplnky zo 100% organickej bio bavlny. Z bohatej ponuky, ktorá poskytuje produkty s umeleckými potlačami aj bez nich, si vyberú ženy aj muži všetkých vekových kategórií.

Módna značka Café Evžen

Pod art & eko módnou značkou Café Evžen sa ukrývajú voľno časové tričká, mikiny, tielka, čiapky, tašky a batôžkyumeleckými potlačami od mladých talentovaných výtvarníkov, grafikov a dizajnérov. Motívy potlačí sú z rôznych odvetví. Všetko je potom samozrejme k dispozícii aj v nepotlačenej variante.

Bio bavlna

Tričká, tielka aj mikiny sú vyrobené zo 100% organickej bio bavlny, čo zaručuje, že sú veľmi príjemné na nosenie. Vďaka zloženiu bez umelých materiálov sú vhodné aj pre atopikov, ktorí majú často problémy s tým, čo si vziať na seba. Produkty z organickej bavlny potom ocenia aj milovníci akýkoľvek športov. Skvele sa samozrejme hodia aj pre bežné každodenné nosenie, či už do práce, prírody, kina či na party, alebo na rande.

Výroba v Bangladéši, potlač v Česku

"V podstate je to taká druhá koža. Všetko vyrábame v Bangladéši, kde je celý proces výroby pod tou najprísnejšou kontrolou, čo dokazuje aj veľmi cenený certifikát GOTS. K potlačiam používame len ekologicky šetrné farby na báze vody, ktoré nezaťažujú prírodu a životné prostredie. Tlačíme v Česku starou dobrou a stále neprekonateľnou sieťotlačou. Vďaka použitým materiálom sa produkty nesperú, udržia si tvar aj farbu a tiež vôbec sa nevytvárajú žmolky, "opisuje Michal Škoda, zakladateľ značky. Potlače módnych kúskov žiaria všetkými možnými farbami a sú na nich motívy, ktoré ocenia predovšetkým kreatívni, cieľavedomí, slobodní a nespútaní ľudia.

Pilotná kolekcia

Pilotná kolekcia, ktorú navrhli mladí talentovaní výtvarníci Viktor Kuźnik a Markéta Metzová, sa už pred časom tešila veľkému úspechu na crowdfundingovom portáli HitHit.cz, kde si ju predplatilo veľa fanúšikov udržateľnej módy. V tejto chvíli je k zakúpeniu na novom e-shope. Okrem produktov s potlačami sú v ponuke aj nepotlačené veci.

Viac informácií na www.cafe-evzen.cz

Zdroj foto: Cafe-Evzen

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, módni návrhári a pánske oblečenie.