ALOve: šperky od srdca (nielen na Valentína)

ALOve: šperky od srdca (nielen na Valentína)

12. februára 2020, šperky, darček, láska

Sponzorovanej odkazy:

14. február tradične patrí láske a zamilovaným. Veľavravné motívy srdca na nás žmurkajú zo všetkých strán a vo výklade klenotníctva tomu nie je inak. Niekto možno namietne, že americké zvyky nemajú v našich zemepisných šírkach svoje opodstatnenie. Tradícia svojho Valentína však pochádza z preslneného Talianska a legenda o kňazovi, ktorá aj napriek výslovného zákazu cisára sobášil páry, je stará ako láska sama.

Na dôkaz nehynúcej lásky môžete darovať šperk, ktorý vydrží naveky vekov. Zlaté šperky s krásou čírych diamantov totiž nestratia nič zo svojho pôvabu. Navyše s trblietavým prekvapením nemôžete šliapnuť vedľa. Výrok uhrančivej super modelky a herečky Monicy Bellucci, pôvodom z Talianska, to ostatne hovorí jasne: „Milujem šperky – zlato a diamanty. Som predsa žena. “

Český klenot

Luxusné šperkárstvo ALOdiamands, ktoré patrí medzi hlavných lídrov s ponukou zlatých šperkov nielen v Česku, ale aj v Európe, založil talentovaný zlatník Alojz Ryšavý. Na svetových výstavách sa objavuje po boku preslávených spoločností ako je napríklad švajčiarsky výrobca Chopard, alebo výnimočná francúzska značka menom Cartier. ALOve, sesterská značka ALOdiamonds, prišla na trh s jasným posolstvom ponúkať cenovo dostupné šperky s diamantmi. Svojimi kolekciami nadchne milovníčky čistej elegancie, sebavedomé ženy uznávajúce módny diktát, rovnako tak romantičky s hlavou v oblakoch. Ideálna príležitosť stať sa hrdou majiteľkou pravého diamantu.

Srdce, kam sa pozrieš

Celkom nová Valentínska kolekcia ALOve našla inšpiráciu v pradávnom symbole tej najsilnejšej emócii – totiž láske. Väčšie i menšie srdcia vkusom zdobia jemné retiazky, náramky a prstene. Nechýba veľavravné slovné spojenie Milujem ťa, ktoré túži počuť každá žena, nie to ešte ho nosiť. Šperk od srdca pre obdarovanú symbolizuje oveľa viac. Okrem pôsobivého trblietania je to predovšetkým vedomie milovať a byť milovaný.

Prežite Valentína vo dvojici a uctite pamiatku na talianskeho svätca tým, že si jeden na druhého urobíte čas. Večera pri sviečkach, prechádzka podvečerným mestom, relaxačná masáž, alebo kino.

Zdroj: ALOve.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lenka Zelnitiusová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.