Tip na darček nielen na Valentína: od Haladu

Tip na darček nielen na Valentína: od Haladu

7. februára 2020, Valentín, darček, šperk

Sponzorovanej odkazy:

Zima síce ešte neskončila, ale romantický 14. február už tradične prináša zámienku, čo pohladí na duši a zahreje viac než vlnený sveter. Deň svätého Valentína, patróna lásky a ochranca všetkých, ktorých trafil Amorov šíp, sa blíži.

Bonboniéra, kytice ruží, parfem alebo to, čomu nežné pokolenie neodolá? Vyznať sa z lásky dá rôznymi spôsobmi, avšak trblietanie zabalené v darčekovej škatuľke predstavuje stávku na istotu. Darí sa mu to už po stáročia.

Rodinné šperkárstvo Halada, ktorého vznik sa datuje od roku 1978, nadchne ako autorskou výrobou, tak kolekciami žiadaných klenotníckych značiek v celosvetovom meradle. Gellner, Pomellato, Niessing, Capolavoro či FOPE a spolupráca na báze exkluzívneho zastúpenia. Sny sa plnia, avšak nesmie zostať len pri nich. Predstavíme vám horúcich kandidátov, ktorý ašpirujú na dokonalý nielen valentínsky darček.

Upozorňujeme, že sa znenazdajky môže dostaviť stav úplného očarenia! Ostatne posúďte sami.

Šperky s vášňou

Značka Pomellato pochádza z Talianska, rovnako ako Pino Rabollini. Píše sa rok 1967 a v Miláne odštartovala výroba klenotov. Talent, jedinečný koncept a túžba robiť prácu srdcom. Odtiene zlata, aké si len viete predstaviť, dopĺňa číra krása diamantov a pestrofarebná hravosť drahokamov. Aké sú najnovšie kolekcie Nuo, Sabbia a M'AMA NON M'AMA? Každá je iná. Jedna rozmarne hravá, druhá elegantná a tretia vyložene uhrančivá. Radosť pozerať!

Tisíc a jedna perla

Mystické, exotické a jediné svojho druhu. Perly sú umeleckým dielom prírody a šperky z nich zase dielom ikonickej značky Gellner. Do nadčasových šperkov zasadzujú tie najkvalitnejšie perly, ktoré produkujú perlorodky po celom svete. Vyberie si každý, milovník extravagantného luxusu aj vyznávač striedmej elegancie.

Mekka diamantov má svoje meno – NOOR

Pre oslnivé a večné trblietanie si podmanili svet aj srdcia žien. Diamantom na plnej čiare prepadla nielen zvodná blond diva Marylin Monroe, ale aj Elizabeth Taylor. Biele, ružové či žlté zlato a k tomu diamanty black and white. Čo darovať na dôkaz lásky? Predsa šperky s láskyplným motívom. Beznádejným romantičkám rovnako ako nositeľkám milujúcim striedmosť sa trafíte do vkusu!

Zdroj foto: Halada

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lenka Zelnitiusová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.