Diamantové vyznanie lásky: s Alo Diamonds je to možné

Diamantové vyznanie lásky: s Alo Diamonds je to možné

2. februára 2020, Valentín, ALO diamonds, srdce, náušnice, náramok, prívesok

Sponzorovanej odkazy:

Blíži sa 14. 2. a to je u nás sviatok zamilovaných čiže Valentín. Alo Diamonds je česká firma, ktorá už 25 rokov dodáva zákazníkom úžasné klenoty. Pri tej príležitosti pripravila valentínsku kolekciu plnú krásnych šperkov. Biele diamanty zdobia náušnice, náramky aj prívesky s motívom Srdce, ktoré je symbolom lásky.

Prívesok s diamantmi

Sebavedomú ženu očaríte príveskom v tvare srdca, ktorý je osadený diamantmi. Tento nádherný 14-násť karátový šperk si môžete zakúpiť v klasickom bielom zlate, ale ak chcete prekvapiť netradičným prevedením, siahnite po variante zo zlata čierneho. Pri kupovaní tohto krásavca si prichystajte finančnú sumu s tromi nulami. Tento dokonalý šperk kúpite za čiastku až 8 000 €.

Zlaté srdce na šnúrke

Náramok Alo Sweet Glow na čiernej variabilnej šnúrke sadne na každú ženskú ruku. Dominantou náramku je zlaté trblietavé srdce s bielymi briliantmi. Čierna šnúrka náramku je zdobená niekoľkými zlatými korálikmi. Tento šperk je krásny a decentný a jeho cena sa pohybuje okolo 400 až 800 €.

Očarujúce ružové zlato

Takmer každá žena nosí náušnice a ak je práve tá, ktorú chcete obdarovať romantická duša siahnite po tých z ružového zlata. Náušnice Sunny Love sú veľmi exkluzívnym šperkom v tvare sŕdc a navyše sú zahalené do nežného trblietania 90 žiariacich diamantov. Tento nežný luxus ženu zaručene poteší. Orientačná cena týchto krásnych náušníc je 2 800 – 4 000 €.

Brilianty ako symbol lásky

Romantický prsteň z titulnej fotografie je z čierneho a žltého 14 karátového zlata, nesie názov Joyful Love a tvorí jednoduchý krúžok s dvoma čiernymi srdcami, ktorý zdobia trblietavé brilianty. Tieto luxusné kamienky sú najkrajším symbolom pravej lásky. Jeho iskrivá silueta si Vás isto iste získa na prvý pohľad a cena 464 € poteší peňaženku a zahreje na srdci.

Hviezdne trblietanie bieleho zlata

Na záver tu máme tip na šperk z bieleho zlata. Prívesok Recent Emotion v tvare srdiečka doplnený iskrivými diamantmi vám pripomenie ten najkrajší cit a očarí každého kto sa na neho pozrie. Jeho cena je približne 336 €. Môžete ho doplniť náušnicami Love Ray a štýlovým prstienkom First Date na fotografii nižšie a nositeľke tieto šperky dodajú hviezdny lesk.

Zdroj foto: Alo Diamonds

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Misha Pavlačková. Článok nájdete v kategórii doplnky a šperky a hodinky.