Svetrománia stále trvá: Aký sveter si vyberiete?

Svetrománia stále trvá: Aký sveter si vyberiete?

27. januára 2020, sveter, svetrománia, dámske svetre, dámska móda, rolák

Sponzorovanej odkazy:

Sveter musí mať vo svojom šatníku každý. V chladnom počasí je to neoceniteľný kúsok. Na trhu je veľa značiek, materiálov, strihov aj farieb. V tomto článku si predstavíme dámske svetre z Nila shopu a verím, že Vás inšpirujeme a nájdete si ten svoj „naj“.

Prírodné materiály vedú

Spoľahnite sa na prvotriedny a prírodný pôvod materiálov a doplňte svoj dámsky šatník o krásny kúsok. Zababušiť a nechať sa zahrievať je príjemný pocit a vybrať si môžete svetre z ovčej vlny, alpaky, kašmíru, mohéru aj biobavlny. Zakúpiť ich môžete ako na e-shope, tak v kamennom obchode.

sveter Ari Redsveter Ari Red

Sveter z jahňacej vlny

Prvý tip sú minuloročné bestsellery od Maska v nových farbách. Môj favorit je sveter Ari Red, ktorý je vyrobený zo 100% jahňacej vlny, vďaka nej je príjemný na dotyk a veľmi hrejivý. Tento pletený sveter v ľahko rustikálnom vzhľade zdobí melanžové prevedenie. Niekoľko farebných odtieňov od červenej k oranžovej vytvára krásny pruhovaný efekt. Má voľnejší strih a okrúhly golier a vďaka tomu môžete si pod neho obliecť bielu košeľu alebo rolák. V kombinácii s dlhou sukňou alebo džínsovinou bude vyzerať jednoducho skvele.

sivý rolák Filipa K a tmavomodrý rolák Laniussivý rolák Filipa K a tmavomodrý rolák Lanius

Rolák k nohaviciam aj sukni

Dámska móda má aj veľa krásnych rolákov a v každom ženskom šatníku by jeden taký mal byť. Pozrite sa napríklad na výnimočný a pritom jednoduchý kúsok Fillip K v efektnej púdrovej farbe. Je vyrobený zo zmesi bavlny a kašmíru. Jeho predĺžená dĺžka a slim-fit strih bude vyzerať pekne k úzkej sukni do kancelárie, s elegantnými nohavicami a pod šatmi so špagetovými ramienkami budete pútať pozornosť.

kardigan od SKFKkardigan od SKFK

Elegancia s kardiganmi

Elegantný bavlnený kardigan v univerzálnej čiernej zaujme strihom a jemným rebrovaním. Má uvoľnený strih, rukávy v trojštvrťovej dĺžke a siaha nad kolená. Môžete ho nosiť len tak voľne alebo svoju postavu zvýraznite v páse pekným opaskom striebornej farby. Noste ho do práce cez šaty alebo elegantnú blúzku a nohavice. S basic tričkom a džínsami bude vyzerať tiež skvele. Proste kardigan môžete nosiť takmer ku všetkému.

huňatý sveter s nórskym vzorom od Batoner a sveter Yo od Two Danes z merino vlnyhuňatý sveter s nórskym vzorom od Batoner a sveter Yo od Two Danes z merino vlny

Jačia a merino vlna zahreje

Našu svetromániu zakončí sveter Yo, ktorý je vyrobený z jačej a merino vlny a vďaka tomu je vhodný pre chladné mesiace. Cez košeľu, rolák alebo top s dlhými rukávmi, k nohaviciam aj sukni bude vyzerať úchvatne. Strih je voľný a so spadnutými krátkymi rukávmi.

Zdroj foto: Nila.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Mischa Pavlačková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.