Aké si zaobstarať čižmy? Členkové sú stále v kurze!

Aké si zaobstarať čižmy? Členkové sú stále v kurze!

3. januára 2020, členkové čižmy, dámske čižmy, Humanic

Sponzorovanej odkazy:

V chladnom období roka si naše ženské nôžky zaslúžia byť v teple. S novou kolekciou členkovej obuvi Humanic, ktorá udáva tohtoročné módne trendy, sa budete cítiť skvele. V kurze sú zvieracie vzory, lesklý a matný povrch, a predovšetkým hrubé profilované podošvy.

Vašu pozornosť tiež ľahko upútajú lesklé pracky, ktoré motorkárskemu outfitu dodajú nádych obľúbených deväťdesiatych. Šnurovacie modely predovšetkým v čiernej, čierne s animal perforáciou a s animal priznaným vzorom krásne vyniknú s jednoduchými lookmi – ideálne so zateplenou koženou bundou, pulóvrom, džínsami a ľadvinkou.

Martens členkové za 240 €Martens členkové za 240 €

Dámske čižmy, štýlové a elegantné

Pracujete v kancelárii? Tak aj tu sa nebojte kombinovať s dámskym kostýmom, alebo s modernou hravou sukňou. Dámske polo čižmy nielenže povýšia každý outfit na cool look, ale sú tiež veľmi pohodlné a udržia Vás v teple aj pri nízkych teplotách. Ich podrážky udržujú nohy svieže a pritom v tepelnom komforte. Či už s vysokými podpätkami, alebo plochou a vyššou podrážkou – sú vyrobené tak, aby boli pohodlné a príjemné pri akejkoľvek príležitosti. Polo čižmy nevychádzajú nikdy z módy. Vďaka kvalitným materiálom si ich užijete dlho a môžete ich nosiť mnoho sezón a vždy vyzerať skvele.

Vagabond polo čižmy za 152 €Vagabond polo čižmy za 152 €

Štýlové zimné čižmy – aby nohy zostali v teple

Sneh, dážď, chlad a vlhkosť – to sú dôkazy, že sa blíži zima. Je preto najvyšší čas vymeniť tenisky a balerínky za teplejší a nepremokavý variant. Ideálne sú zimné členkové a polo čižmy. Tie totiž udržia nohy v teple, neprepustia chlad ani sneh a navyše sú štýlové. Vybrať si však môžete zo všetkých verzií – členkové čižmy, čižmy klasické a poslednou dobou čoraz viac obľúbené čižmy nad kolená.

Vagabond šnurovacie vysoké topánky s masívnou podrážkou za 172 €Vagabond šnurovacie vysoké topánky s masívnou podrážkou za 172 €

V Humanicu nájdete široký výber módnych čižiem od najlepších značiek, s ktorými si zimu užijete v pohodlí. Rozlúčte sa so studenými a mokrými nohami vďaka kvalitným materiálom, nepremokavou kožou aj podrážkou a zateplenou podšívkou. Elegantné modely z velúrovej kože, zimné čižmy v elegantnej čiernej, alebo moderné, kožušinou podšité čižmy vás prevedú týmto chladným obdobím vkusne a bez zmrznutých nôh. Vyberajte zo širokej ponuky najrôznejších prevedení, farieb a štýlov a nájdite si tie svoje perfektné čižmy.

Kate Gray členkové za 108 €Kate Gray členkové za 108 €

Vyberajte z mnohých modelov, prírodných aj syntetických materiálov a farieb, na podpätku, alebo bez. V zime voľte zateplené čižmy a štýlové Chesley členkové typy topánok. Napríklad členkové od Kate Gray na menšom podpätku sú vyrobené z hladkej kože s hrubou podrážkou a buď jednofarebné, alebo s menším detailom zvieracieho vzoru.

Trendové polo čižmy sa hodia pre každú príležitosť!

Z našej ponuky polo čižiem si vyberiete ten správny pár do práce aj športové na voľný čas. K dispozícii sú z rôznych štýlov a mnohých druhov vyšších, stredných aj nízkych podpätkov, vrátane nápadnejších masívnych podrážok. Nohy vás z nich bolieť nebudú. Vďaka mäkkej vnútorné stielke budete celý deň v pohodlí. Preferujete čižmy ľahko obúvacie alebo šnurovacie? Milujete kontrastné švy, ozdobné spony a aplikácie? Alebo dávate prednosť jednoduchému dizajnu?

Kate Gray polo čižmy za 108 €Kate Gray polo čižmy za 108 €

Nákup v Humanic je trefa do čierneho. Vyberať môžete v kamenných predajniach aj online.

Zdroj foto: Humanic

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Mischa Pavlačková. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.