Zima vo hviezdach. So Swarovskim je to možné...

Zima vo hviezdach. So Swarovskim je to možné...

30. decembra 2019, Swarovski, šperky, kolekcia, elegancia, náušnice, náhrdelníky

Sponzorovanej odkazy:

Nájdite svoju šťastnú hviezdu s novou kolekciou Swarovski. Tá sa nechala inšpirovať severskou nočnou oblohou a výsledkom sú šperky, ktoré v sebe miešajú trochu kúzla, vesmíru, mystična, ale aj nevyhnutného a pre značku toľko typického luxusu a elegancie. Kampaň k novej kolekcii nás privádza do hvezdárne, kam sa hlavné hrdinky vkradli, aby tu svoje šťastné hviezdy našli a nechali sa očariť mocou krištáľov Swarovski.

Objavte svoju šťastnú hviezdu

Premeňte svoj outfit na niečo nadpozemské a nebesky výnimočné vďaka vesmírnym symbolom na šperkoch Swarovski. Trblietanie a lesk tentoraz získali kúsky symbolizujúce mesiac v mnohých jeho podobách, hviezdy, ale napríklad aj ruku Fatimy, alebo božie oko. A prečo sa inšpiráciou stala práve nočná obloha? "Niekedy je najlepším spôsobom úniku z dnešného hektického sveta zdvihnúť hlavu ku hviezdam. Zimná kolekcia Swarovski ponúka krásne vesmírne symboly, ktoré dodajú nášmu pracovnému dňu magické kúzlo. V tejto sezóne by sme chceli, aby nám naše trblietavé šperky a doplnky priniesli pocit výnimočnosti, zdôraznili pozitívnu náladu a posilnili sebavedomie žien, ktoré ich nosia – aby dosiahli až ku hviezdam, "hovorí kreatívna riaditeľka spoločnosti Nathalie Colin.

Tváre zimnej kolekcie

Zimný rad Swarovski je rozdelený do niekoľkých menších kolekcií. Všetky spájajú očarujúce a tajomné farby, moderné kovové odtiene, lákavé tvary a netradičné motívy. Mesiac a hviezdy kraľujú kolekcii Symbolic a Remix. Moonsun podľa Penélope Cruz vyniká jemnosťou a prepracovanými detailmi a rozpráva o tom, ako je táto obľúbená herečka fascinovaná galaxiou. Precisely je oslavou zamrznutých kvapiek vody a v kombinácii s pavúčou sieťou tvorí neodolateľné duo. Kolekcia Pleasant zase očarí všetkých milovníkov hudby. Symboly odkazujúce na to umenie vyzerajú dokonale predovšetkým na náušniciach. Rad Black Baroque potom predstavuje opulentné šperky v moderných tmavých tónoch.

Foto: Swarovski

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.