Ecstatic Fashion: jedinečné šaty

Ecstatic Fashion: jedinečné šaty

25. decembra 2019, originálne dámske šaty, Ecstatic Fashion, dámske šaty, Prêt-à-Porter, Ecstatic Mama, Lilia Khousnoutdinova, Ilona Bittnerová

Sponzorovanej odkazy:

Predstavujeme vám novú kolekciu jedinečných šiat značky Ecstatic Fashion a šperkov od Lilie Khousnoutdinovej a Ilony Bittnerovej. Naozaj výnimočné šaty z jedinečných látok. Tak by sa dala nazvať nová kolekcia značky Ecstatic Fashion.

Ecstatic Fashion: Pret-a-Porter a Ecstatic Mama

Sú to ženské, elegantné a zmyselné šaty vhodné na každodenné nosenie, ale aj večerné akcie – to je rad Pret-a-Porter. Tohtoročnou novinkou je Ecstatic Mama, a ako už názov napovie, ide o výnimočné kúsky pre mamičky, ktoré potrebujú praktickú jednoduchosť, ale zároveň túžia mať na sebe šaty, ktoré potešia ženskú dušu! Šaty sú šité českými ženami v krajčírskej dielni na severe Čiech. Doplniť ich môžete odvážnymi šperkami.

Ecstatic mama

Pohodová móda do spoločnosti aj pre intimitu pri dojčení. Kolekciu pre tehotné ženy a dojčiace mamičky tvoria kúsky, ktoré v tejto krásnej, ale náročnej etape v živote ženy, ocení každá z nás. Obstaranie tehotenskej módy je často zložité, nepraktické a finančne nákladné. Cena jednotlivých dielov z kolekcie Ecstatic mama sa pohybuje od 52 do 80 €.

Každodenne a originálne

V najnovšej kolekcii nájdete šaty pre každodenné nosenie, šaty s africkými motívmi, ale aj bhutánske opasky, alebo napríklad kráľovské šaty pre výnimočné príležitosti, vyrobené z bronzového vintage sárí. Ak by ste chceli svoj vlastný výnimočný kúsok, šaty si môžete nechať ušiť priamo na mieru z látok, ktoré si sama vyberiete.

Oblečenie je vyrobené z bambusovej splývavej viskózy, ktorá zaisťuje, že šaty na tele krásne vyzerajú, sú príjemné na nosenie a dlho si udržia svoj vzhľad. Medzi ďalšie výhody bambusového materiálu patrí to, že je antibakteriálny a skvele priedušný. Je veľmi jemný a na dotyk akoby chladivý. Je ideálny pre teplé dni, ale v kombinácii s kabátikmi šaty môžete využiť aj v zimnom období.

Príbeh značky

Za značkou Ecstatic fashion stojí silný príbeh. Na samom začiatku bol Bhután. Respektíve bhutánska KIRA – veľký obdĺžnikový kus látky, ktorý tvorí základ tradičného ženského kroja. Obmotáva sa predpísaným spôsobom okolo ženy, na ramenách sa prichytí dvoma brošňami a spevní sa opaskom.

A práve KIRA tvorí základ autorskej kolekcie Couture. Nie je to „len tak obyčajná látka“. Je to priamo umelecké dielo – pestrá a veľmi pevná látka prevažne z bavlny a hodvábu, ktorá je ručne tkaná a bohato zdobená vzormi. A výnimočné sú aj spoločenské šaty, ktoré z nich Lilia navrhuje.

„Každú kiru vyberám osobne. Zakaždým ju kupujem osobne a priamo od tkáčok. Najradšej mám odľahlé oblasti, kde je stále možné nájsť naozaj výnimočné vzory. Veľkú úlohu hrajú farby a čo najkvalitnejšie prevedenie, "hovorí Lilia Khousnoutdinová. Ak chcete naozaj originálny kúsok, sú šaty šité na mieru z bhutánskej Kiry to pravé práve pre vás. "Základ šiat tvorí KIRA-pevnej ručne tkané látky farbené prírodnými farbami, ktoré vznikajú pomocou tisíce rokov starého umenia bhutánskych žien.“ Autorská kolekcia Lilia K.Couture, šaty z bhutánske Kiry, cena ** 2200 €**.

Pret-a-Porter: Krása začína vo vnútri každej z nás

Kolekcia Pret-a-Porter prináša ženskosť a zároveň praktickosť. Hodí sa pre všedný deň, a ak si chcete užiť pohodlie aj v spoločnosti, výnimočný kúsok z nich urobí farebný bhutánsky opasok, alebo netradičný šperk, napríklad body chain.

Prírodné materiály šatám prepožičajú ľahkosť a pohodu, výrazné farby zároveň podčiarknu prirodzenú krásu. Šaty sú k dispozícii v rôznych farebných variantoch a vychádzajú z osnov farebnej terapie, návrhy sú inšpirované ženskými archetypmi. Šaty sú vyrobené v Českej republike.

O značke Ecstatic Fashion

Autorkami kolekcie sú Lilia Khousnoutdinová a Ilona Bittnerová. Šaty sú vyrobené v krajčírskej dielni v Jablonci na severe Čiech. Látky sú nakupované v Bhutáne priamo od žien, ktoré ich ručne tkajú pomocou tradičných techník buď u seba doma, alebo priamo v rámci obchodného stánku. Značku tvoria konkrétne kolekcie: Autorská kolekcia Lilia K. Couture, Pret-a-Porter a novo Ecstatic Mama.

Zdroj foto: Ecstatic Fashion

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a módni návrhári.