Bvlgari Vianoce 2019: Ako sa plnia sny

Bvlgari Vianoce 2019: Ako sa plnia sny

15. decembra 2019, Bvlgari Vianoce 2019

Sponzorovanej odkazy:

Vášeň pre dizajn, úchvatné farby, precízne remeselné spracovanie a štipka rímskej extravagancie: to je spôsob, akým sa plnia sny u Bvlgari.

Vstúpte do sveta Bvlgari a nechajte sa prekvapiť. V predvianočnom období tohto roka vás značka pozýva na magickú cestu, na ktorej sami zistíte, ako sa tejto rímskej šperkárskej značke plnia sny.

Krása Ríma

Odvážna, inšpirujúca krása Ríma. Radostné farby drahokamov, za ktorými sa každý otočí. Taliansky dizajn bez hraníc a s jasnou víziou. Skúsené ruky špičkových remeselných majstrov. A predovšetkým ten dotyk neporovnateľne extravagantného štýlu – bláznivo intenzívnej lásky k životu, vďaka ktorej je všetko, čo Bvlgari vytvorí, svojbytným originálom.

Originalita na prvom mieste

To je tajomstvo kreativity tejto tradičnej rímskej šperkárskej značky. A pretože existuje nespočetné množstvo tradícií a zvykov, ktoré vnášajú do sviatočného obdobia veľa radosti a vzrušenia, magická vianočná kampaň nás zavedie do zákulisia, kde Bvlgari splní každý sen.

Vízia so všetkým

Od prvej črty návrhu, cez invenčné a dokonalé remeselné spracovanie, po zaujímavé a luxusné balenie – každý kúsok Bvlgari má príbeh aj víziu, je plný nadšenia, vzrušenia aj tradičného know-how. A samozrejme aj plný radosti!

Siedme umenie

Bvlgari znovu oslavuje svoj večný milostný vzťah so „Siedmym umením“, ktorý začal, keď sa hollywoodské filmové produkcie presunuli do tzv. „Rímskej továrne na sny“ – Cinecitta Studios. Najkrajšie ženy na svete sa prirodzene zamilovali do spôsobu života v meste, zatiaľ čo značka Bvlgari prevzala novú rolu – toho, kto plní sny. Dívať sa do sveta Bvlgari je ako pozerať sa na film: aj u Bvlgari nájdete veľa ohňostrojov a špeciálnych efektov. V tohtoročnom predvianočnom období táto rímska značka „uvedie“ svoj „film“ v približne 330 výkladoch svojich butikov po celom svete.

Kým žiarovky rámujúce kultové kostymérske zrkadlá osvetľujú vystavené produkty, panely v odtieňoch inšpirovaných drahokamami dávajú na obdiv geometrický vzor, ktorý evokuje tanec reflektorov na červenom koberci. Chcete snívať? Stačí zatrepať jednou zo snehových gúľ, ktoré nájdete medzi drahokamami. Vnútri každej z nich sa skrýva miniatúra nejakého objektu typického pre svet filmu alebo Rím – režisérska stolička, ikonická osemcípa hviezda až po čarovný Condotti Palace. Sú ako portály, cez ktoré sa vchádza do veľkolepého snového sveta.

A Midwinter Night Dream – zimná rozprávka

Digitálna kampaň pojednáva o snovom svete, kde sa oslavuje a oslavuje. Áno, je to celé o snoch. Iste máte tiež nejaké. Kampaň o snoch a snívanie je ako čarovná pozvánka do zákulisia príprav tejto rímskej značky na tohtoročné sviatky a výzva na oddanie sa čistej zábave. Užite si ten okamih. Popustite uzdu svojej imaginácie v štýle Bvlgari.

A tak sa pre vás palác Bvlgari mení vo svet, v ktorom je všetko možné. Typická rímska láska k životu prestupuje duchom sviatkov, večery nespútaných osláv, kedy sú ľudia otvorení všetkému, čo je nečakané. Je to doba, ktorá priam volá po tom, aby sme sa vydali za hranice bežných zážitkov.

Všetko, čo sa blyští

Na podporu vianočnej kampane predstaví Bvlgari vo svojich vlajkových obchodoch po celom svete veľkolepé inštalácie z LED svetiel. Obrovský žiariaci had Serpent sa opäť vráti do Tokia, kde znovu ovinie Tokyo Ginza Tower ako interaktívna inštalácia, ktorú je možné pomocou aplikácie zmeniť.

Doďaleka žiariaca socha Serpent ovinie londýnsky butik Bvlgari na New Bond Street a prepožičia diamantový lesk jednému z najúžasnejších miest v tomto veľkomeste. V neposlednom rade rozsvieti svojou veselou hrou svetiel obchodný dom ION v Singapure voľne stojaca inštalácia Serpent.

Zdroj foto: Bvlgari

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii módni návrhári a šperky a hodinky.