Levi’s® x Porto Alegre

Levi’s® x Porto Alegre

7. decembra 2019, Levi's® x Porto Alegre, limotoavná edícia, kabela, taška, kozmetická taštička, peračník

Sponzorovanej odkazy:

K Vianociam patria dobré skutky. Levi Strauss & Co. preto pripravila limitovanú kolekciu jedinečných, ručne vyrobených doplnkov z recyklovaného denimu, ktoré ušilo družstvo Porto Alegre, nezisková organizácia poskytujúca prácu ohrozeným osobám vrátane utečencov a žiadateľov o azyl. 100% čistého zisku získa družstvo späť na ďalší rozvoj svojich dielní.

Porto Alegre

Porto Alegre bolo založené v roku 2001 v talianskom Rovigo a podporuje najzraniteľnejšie skupiny spoločnosti – ľudí bez domova, hendikepovaných, migrantov, žiadateľov o azyl a utečencov. LS & Co. družstvo podporuje už druhý rok a toto partnerstvo je súčasťou programu, zameraného predovšetkým na Európu, na podporu organizácií, ktoré poskytujú základné služby a pomoc utečencom v rôznych situáciách.

Od vysídlenia a núteného vysťahovania cez presídlenia až po dlhodobú integráciu do komunity cestou školení, vytváraním pracovných miest a zabezpečovaním ekonomickej stability.

Limitovaná kolekcia Levi's® x Porto Alegre

Limitka zahŕňa tašky, kozmetické taštičky a peračníky a je vyrobená z recyklovanej džínsoviny a ďalších materiálov Levi's® v dielňach a s klientmi Porto Alegre. Pod vedením módnej návrhárky Rity CASSETTA sú produkty šité priamo počas workshopov, kedy sa utečenci a žiadatelia o azyl, z ktorých mnohí vo svojich domovoch pracovali ako krajčír, snažia sa integrovať do talianskej spoločnosti. Každý kúsok je jedinečný, rovnako ako príbeh človeka, ktorý ho vyrobil.

Kolekcia bude k dostaniu od 3. decembra 2019 v 28 pre­dajniach v deviatich krajinách – v Českej republike v pražských Levi's® Story na Václavskom námestí 10 a v Palladiu. Veľká taška stojí 44 €, kozmetická taštička 28 € a peračník na ceruzky 16 €. Tak si príďte pre unikátny darček a zároveň pomôcť.

Zdroj foto: Levis

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii doplnky.