Baldinini otvorilo nový butik v Slovanskom dome

Baldinini otvorilo nový butik v Slovanskom dome

17. novembra 2019, Baldinini nový butik

Sponzorovanej odkazy:

Tradičná svetoznáma talianska spoločnosť Baldinini oslavuje v Prahe v roku 2019 hneď dve veľké udalosti. V Slovanskom dome slávnostne otvorila v novembri svoju ďalšiu pražskú predajňu a zároveň si pripomína 20 rokov pôsobenia na českom trhu. S oslavami vstupuje do Prahy aj nová kolekcia Baldinini.

Slávnostnú pásku prestrihli majiteľka butiku Baldinini CZ Milena Maksimović, herečka Yvetta Blanarovičová, moderátorka Gabriela Partyšová a spisovateľka Bára Nesvadbová.

Baldinini a spol.

Popri značke Baldinini nájdete v obchode aj portugalskú značku Luis Onofre, ktorú si obľúbili Penelope Cruz alebo Michelle Obamová, taliansku značku Ninalilou, alebo holandskú Lilió.

Je najvyšší čas, aby sme do sedavých dní a vtieravej zimy vniesli trochu veselosti a hrejivej nápaditosti. Majákom sa v tomto zmysle stala oslava otvorenia nového butiku Baldinini v Prahe v Slovanskom dome. Veľkú obuvnícku udalosť si nenechalo ujsť mnoho známych osobností. Večerom, na ktorom bola tiež slávnostne predstavená aktuálna nová kolekcia vrátane zimných pánskych a dámskych búnd, sprevádzala Gabriela Partyšová.

Ďalší butik u nás

Spoločnosť Baldinini má vo svete už okolo stovky obchodov. S výrobou topánok začala v Taliansku v roku 1910, v 70. rokoch potom do nej vstúpil chýrny Gimmi Baldinini. Trvalo dlho, než sa tradičná značka talianskeho obuvníckeho majstra objavila aj v Prahe. Stalo sa tak až v 90. rokoch minulého storočia. Do Prahy ju vtedy priviezla Milena Maksimović.

20. rokov na českom trhu

V súčasnosti je to presne 20 rokov, čo si aj zákazníci u nás mohli v pohodlí pekného butiku svetovej úrovne vyberať z neprebernej ponuky slávneho obuvníka. Dnes je jeho ponuka nesmierne široká, od obuvi, cez doplnky, tašky, kabelky a batohy až po bundy a kabáty.

Jesenno zimná kolekcia

Dokladom je aj nová kolekcia Baldinini pre túto jeseň a zimu. Jej koncept vychádza z návratu do minulosti, presnejšie do 80. rokov 20. storočia. Zameriava sa predovšetkým na elegantné modely, tvary a zdobenie, ktorých témy a produkčné techniky sú väčšinou prevzaté z archívov a harmonizuje s vtedajšou módnou náladou. Dominantou kolekcie sú čižmy v najrôznejších variáciách v štýle osemdesiatok.

Športová časť kolekcie sa vyznačuje robustnou gumovou podrážkou a futuristickými elementmi. Predobrazom jej bola pracovná obuv s hrubou podrážkou. S kovovými prvkami tvorí dohromady naozaj podivuhodné modely.

Špecifikom novej kolekcie Baldinini Fall / Winter 2019–20 je tiež zameranie na kovbojské topánky Texan s reinterpretáciou nálady 80. rokov prostredníctvom vzoru, kombináciou výšiviek, alebo použitých nití. Vďaka zdobením retiazkou, drahokamami či mozaikou sa stáva táto obuv nezabudnuteľnou.

Okrem zamerania na vzhľad a precíznosť výroby sa u Baldinini kladie vo všetkých etapách výroby veľký dôraz aj na ochranu prírody. Vďaka pozornosti venovanej výrobným procesom, ktoré majú najmenší možný vplyv na životné prostredie, sa prestížna obuvnícka značka snaží maximálne znížiť dopad výroby na okolité prostredie.

Nový Baldinini butik nájdete na adrese Baldinini Slovanský dom, Na Příkopě 22, Praha 1, jeden tiež na adrese Baldinini Havířská 3, Praha 1, pričom webové stránky nájdete na adrese www.baldinini.cz .

Zdroj foto: Balidnini

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, šperky a hodinky a značky a značkové oblečenie.