Backyard a jeho nový pop up store

Backyard a jeho nový pop up store

16. novembra 2019, Backyard, obchod, pop up store, dámska móda, šperky, módne doplnky, kabelky, tašky

Sponzorovanej odkazy:

Módny obchod Backyard predstavil nový pop-up store značiek YBA a mess. Originálnu módu a šperky prišli obdivovať aj známe osobnosti.

Medzi nimi boli herečky Andrea Růžičková spolu s manželom hudobníkom Mikolášom Růžičkom, ale aj Michaela Maurerova a Jana Plodková. Všetky tieto osobnosti spája láska k lokálnej tvorbe. Pražský Backyard je miestom pre všetkých, ktorí v móde vyhľadávajú kvalitu a osobitosť.

Je tomu práve rok, čo si partia talentovaných dizajnérov spoločne otvorila na exponovanom mieste v centre Prahy dizajnový obchod pod názvom Backyard. Jedná sa o unikátny priestor so štyrmi výkladmi, ktorého podstatou je zdieľaný showroom s dielňami, kde sa dizajn tvorí aj predáva.

Kreatívny priestor prezentujúci rad módnych návrhárov, šperkárov a ďalších umelcov, ktorí sa vzájomne podporujú, to je Backyard. Obchod sa zakladá na lokálnej tvorbe dizajnérov, ktorým záleží na udržateľnosti a ekologickosti výroby a ktorí do súčasného sveta rýchlej módy prinášajú kvalitu a dlhodobú hodnotu.

Dizajnéri sa tu striedajú aj za pokladňou, takže sa jednoducho môže stať, že si svoj vyvolený kúsok zakúpite u výrobcu osobne. Ak túžite po modeli šitom na mieru, nechýba tu príjemné miesto na posedenie pri káve či poháriku vína, kde si s designermi môžete pohovoriť.

"Backyard vznikol z našich spoločných úspor a vďaka kampani na Hit-hite. Veríme, že sme vytvorili miesto, kde si snáď každý nájde to svoje a keď nie, ponúkneme aspoň dobrú kávu, "usmieva sa zakladateľka Backyard, Kristýna Kubištová.

Herečka a fotografka Andrea Růžičková fandí lokálnej tvorbe a aktívne svojich obľúbených umelcov podporuje. „Naše snubné prstienky sú od šperkárky Nastassii Aleinikava z Backyard a obaja sme si tiež obľúbili teplákové modely od Appart Label,“ prezradili manželia Růžičkovi.

„Mám rada originálne, avšak minimalistické modely a v Backyard ma zaujala dizajnérka Zdeňka Imreczeová,“ zverila sa herečka Jana Plodková. "Vyberám si módu, ktorá podčiarkne ženskú líniu a sledujem prepracovanosť v detailoch, preto som si vybrala košeľové šaty od JJ Jaroslavy Jindrákovej. Nedávno som si vyhliadla kvalitný šijací stroj, a tak sama tvorím. Kto vie, možno aj ja budem raz mať svoje modely práve v Backyard, "usmieva sa herečka Michaela Maurerova.

  • V obchode Backyard sa stretnete s módnou tvorbou pánskych košieľ Kristíny K., ktorá si zakladá na originalite v materiáloch.
  • Obľúbený Appart Label navrhuje štýlové teplákové oblečenie pre každú príležitosť.
  • Mayda kladie dôraz na tradičnú remeselnú prácu a súčasnú technológiu v tlači na svoje módne kúsky.
  • JJ Jaroslava Jindráková sa vyznačuje minimalizmom rovnako tak ako Zdeňka Imreczeová.
  • Džínsové bundy vyrábané z recyklovaných jeans vyrába Restore by Acarina. Originálne šperky tu zakúpite od: Kristíny Malovane, Blueberries, Nastasii Aleinikavy a Kataríny Matěchovej.
  • Kožené kabelky a doplnky ponúka značka Bodline.
  • Za zmienku stoja porcelánové výrobky od Tyformy.

Ovšem Backyard ponúka tiež možnosť krátkodobej prezentácie formou pop-up store. Momentálne máte jedinečnú príležitosť obdivovať precíznu prácu dvoch mladých šperkáriek Marianny Berec a Kláry Chrudinovej, vystupujúce pod značkou YBA. Druhou značkou je Messa, ktorá tvorí street wear oblečenie so zameraním hlavne na funkčné zimné bundy.

Obchod sa nachádza na adrese: Backyard – U Obecného dvora 2 (Kozí pľac), Praha 1. Otvorené je pondelok až sobotu od 11 do 19 hodín. Web nájdete na adrese Back-yard.cz/cz/ .

Zdroj foto: Back-yard.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, módni návrhári, slnečné okuliare, šperky a hodinky a spodná bielizeň.