Kultovka ako víno: Levi’s® x Star Wars

Kultovka ako víno: Levi’s® x Star Wars

14. novembra 2019, kolekcia Levi’s® x Star Wars, denim, džínsy, bundy, džísky, Levi’s®, Star Wars

Sponzorovanej odkazy:

Predstavujeme vám zaujímavú spoluprácu značky Levis v rámci posledného filmu Star Wars. Je jej kolekcia Levi's® x Star Wars.

Len málo vecí v pop kultúre vyvoláva toľko emócií a vernosti ako séria filmov Star Wars. Od prvého snímku z roku 1977 Hviezdne vojny: Nová nádej, si táto vesmírna fantázia drží osobitné miesto v našich predstavách, kam sa stále túžime vracať.

Star Wars: Vzostup Skywalkera

Určite to nebude inak ani v decembri, kedy do kín prichádza ďalší diel Star Wars: Vzostup Skywalkera. Príbeh milovaný miliónmi divákov sa po viac ako 40 rokoch konečne uzavrie. A značka Levi's®, známa svojou vlastnou armádou fanúšikov, chce špeciálnou kolekciou osláviť epickú históriu Hviezdnych vojen. A viete, že Luke Skywalker nosil v pôvodnej trilógii levisky? Boli to biele levisky!

Kolekcia Levi's® x Star Wars

Kolekcia ponúkne rad klasických ikon Levi's® aj obľúbené kúsky inšpirované streetwearom. Sú nimi tričká a mikiny, džísky, alebo džínsy s kultovými prvkami z galaxie Hviezdnych vojen. Slávnu pôvodnú grafiku obľúbených postáv a kozmických lodí doplňujú typické prvky značky, ako sú kožené nášivky, gombíky, potlačené vrecká a slávne Batwing logo Levi's®, tiež s motívmi Star Wars.

A samozrejme, čo by to bolo za kolekciu Star Wars bez notoricky známych citátov na chrbte a rukávoch vrátane „I AM YOUR FATHER“, „IN A GALAXY FAR, FAR AWAY …“ a možno zo všetkého najlepšie a nesmrteľné Žvejkalovo „GGWWWRGHH !!! ! “

Navyše v pražskom Levi's® Store na Václavskom námestí 10 bude v Print Bare k dispozícii personalizácia tričiek. Tak čo, necháte si vytlačiť „THE FORCE IS STRONG WITH YOU, MASTER Hynka“ alebo „Jarmily, I AM YOUR FATHER“ ?!

V Prahe špeciálnu kolekciu dostanete kúpiť od 1. novembra v Palladiu a na Václavskom námestí 10.

Zdroj foto: Levis

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.