Značka Puma a svetová supermodelka Adriana Lima: boxom inšpirovaná športová kolekcia

Značka Puma a svetová supermodelka Adriana Lima: boxom inšpirovaná športová kolekcia

10. novembra 2019, Kolekcia Puma X Adriana Lima, šport, streetwear, športové kolekcie, box

Sponzorovanej odkazy:

Globálna športová značka Puma a topmodelka Adriana Lima spoločne spustili svoju prvú kolekciu oblečenia aj topánok inšpirovanú streetwearom a boxom.

Retro štýl v čiernych a sivých tónoch, funkčné materiály a bezchybné prevedenie, to všetko spája nová športová kolekcia navrhnutá modelkou, ktorú box sprevádza už viac ako 18 rokov.

Adriana v ringu

Práve ring bol pre Adrianu miestom, ktoré jej prinieslo inšpiráciu pre novú kolekciu a spoluprácu so značkou Puma. Do novej kolekcie vložila nielen svoj osobitý štýl, ale aj srdce boxerky, vďaka čomu vznikli originálne, perfektne padnúce kúsky, ktoré navyše pomáhajú zlepšiť športový výkon.

"Možnosť mať vlastnú kolekciu je mojím splneným snom. Za partnerstvo so značkou PUMA som neuveriteľne vďačná. Nielen, že som už niekoľkokrát mala možnosť stať sa tvárou kampane, ale tentoraz mi dali aj skvelú príležitosť podieľať sa priamo na samotnej kolekcii aj ako spolutvorca. Neustále som bola v kontakte s dizajnérskymi tímami PUMA, aby som mala istotu, že všetko bude perfektné, každý steh, každý detail. Dúfam, že všetci ocenia snahu a starostlivosť, s ktorou bol každý kúsok vyrobený, "okomentovala spoluprácu Adriana Lima.

Kolekcia Puma X Adriana Lima

Úplne nová kolekcia obsahuje obľúbené kúsky Adriany, topánky LQD CELL Shatter XT AL z priedušného materiálu s výrazným šnurovaním a provokatívnym geometrickým dizajnom, ktorý je doplnený lesklým detailom. Teniska LQD CELL Shatter prichádza rovno v dvoch verziách, z ktorých jedna je vyrobená zo zmesi kože a semišových detailov, druhá z modernej umelej technológie.

Oblečenie z novej kolekcie je stvorené pre všetkých, ktorí sa obliekajú účelne a prakticky, ale stále nechcú stratiť svoj štýl. Nájdeme v nej športovú podprsenku s výraznou oporou a priedušnosťou, kratšiu mikinu s hlbokou kapucňou a grafickými detailmi, legíny so zadným vreckom, čiapku a mnoho ďalšieho. Kolekcia Puma X Adriana Lima je dokonalou voľbou pre nové vybavenie nielen do fitka.

K dispozícii je od 1. novembra 2019 na Vemzu a na Puma.com.

Zdroj foto: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.