Chcete niečo jedinečné? Skúste poppetku!

Chcete niečo jedinečné? Skúste poppetku!

4. novembra 2019, Patrick Poppet, kabelky, luxusné kabelky, poppetka, česká tvorba

Sponzorovanej odkazy:

Ak je vám značka Patrick Poppet neznáma, nie je to až takým prekvapením. Na českom trhu sa totiž predstavila prvýkrát až v druhej polovici tohto septembra, konkrétne v dni plnom deviatok – 19. 9. 2019. Práve v tento deň bola zároveň predstavená prvá autorská kolekcia tejto značky, ktorá je inšpirovaná symbolom skutočného luxusu.

Viac ako kabelky

Heslom značky sa stal slogan „Nerobíme kabelky, tvoríme poppetky“, ktorý jasne odkazuje na to, že značka si zakladá na exkluzivite svojho tovaru. Za ňou stojí dizajnérka Lucie Kalousová, ktorá výnimočnosť kabeliek podčiarkuje nielen svojimi originálnymi designami, ale aj kvalitnými materiálmi a komponentmi. Tie pochádzajú z Česka a Talianska. Hoci značka využíva pravú kožu, jedná sa o kožu z hospodárskych zvierat, ktoré boli zabité na iné účely. Zároveň sa Patrick Poppet pri výrobe snaží minimalizovať odpad a zamedziť plytvaniu s kožou.

Čierny diamant

Prvá autorská kolekcia predstavená tento rok v septembri našla inšpiráciu v čiernom diamante, čo je zrejmé už z jej názvu Black Diamond Collection. A prečo práve ten návrhárku Luciu Kalousovú zaujal? "Na čiernom diamante, ktorý sa mi stal inšpiráciou pre túto kolekciu, ma fascinuje jeho tajomná farba, príťažlivá krása a dokonalé, vybrúsené tvary, ktoré som sa snažila do poppetiek premietnuť. Vysoká kvalita je tiež atribút, na ktorý dbám aj vo svojej tvorbe, "hovorí dizajnérka značky Patrick Poppet. Aktuálna kolekcia zahŕňa kabelku Joy určenú na nosenie cez rameno či do ruky, unisexovú kabelku Hope, lístoček Desiree a tiež roztomilý doplnok v podobe prívesku na poppetku Glory. Nájdeme v nej ale aj niečo skutočne exkluzívneho. Splietanú poppetku Patricia, ktorých je na svete iba 50 kusov.

Pražský pôvod

Poppetky v novej kolekcii využívajú kombináciu hladkej kože a kože s chlpom v čiernej farbe. Zaujímavým prvkom sú zlaté komponenty a podšívka s logami v tom istom odtieni. Na logu si všimnite mená hlavného mesta Prahy, čím značka odkazuje na svoj pôvod, na ktorý je patrične hrdá.

Foto: Lucy Creative Agency

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii doplnky a kabelky a tašky.