Pustite farby do svojho šatníka!

Pustite farby do svojho šatníka!

27. októbra 2019, farby, jeseň, šatník, dámske odevy

Sponzorovanej odkazy:

Tak nám krásnym letným teplým dňom definitívne odzvonilo a začala jeseň. Vonku padá zo stromov lístie rôznych farieb a dni bývajú chladné. Pochmúrne a studené dni nás nabádajú k tomu, aby sme si opäť vytunili šatník novými kúskami, ale tentoraz ho treba vybaviť teplými svetrami a mikinami. No a že ich je na výber viac než dosť, rôznych materiálov, strihov a farieb.

Sveter miesto kávy

Šatník, ktorý je plný farieb je vždy lepší. S takým kúskom budete vynikať medzi ostatnými, ale taktiež Vám dodá energiu a povzbudí náladu. Nemusíte sa tak spoliehať len na šálku dobrej kávy a odpočinok.

Farebný doplnok

Snáď každá žena vie, že v Kik majú dámske oblečenie za parádne ceny a samozrejme tomu nie je inak ani s jesennou kolekciou. K dispozícii sú krásne pulóvre v jesenných farbách. Kúpiť ich môžete za krásnych 6 € a vyberať môžete hneď z niekoľkých farieb ako napr. zelená, červená, horčicová a tmavšia ružová. Ak si už vyberiete akúkoľvek farbu bude Váš šatník živší a veselší. No a ak chcete niečo viac športového, určite Vás poteší krásna mikina ružovej farby s kapucňou za bezchybných 8 €.

Pulóver ako doplnok

Trebárs taký zelený pulóver s dlhým rukávom Vás pri chladnom počasí príjemne zahreje, no a keď si ho prehodíte cez ramená bude vyzerať ako doplnok veľmi pekne. Farebný vršok sa výborne kombinuje napríklad s klasickými džínsami. V KiK teraz nájdete veľkú škálu rôznych strihov a veľkostí, z ktorých si na svoju postavu určite vyberie každý. Na výber je množstvo voľnejších, alebo priliehavejších strihov a je len na vás vybrať si ten, ktorý vám skvele padne. Vybrať si môžete tiež z niekoľkých odtieňov denimu, ktorý Vám bude najviac vyhovovať podľa Vášho vkusu.

Jesenný outfit

Kombinovať farby u dámskeho oblečenia bude s touto kolekciou jednoduché. Napríklad džínsy zdobené na boku červeným pásom, ktorý ide po celej dĺžke nohavíc, skombinujte s červeným pulóvrom. Obujte si jednoduché biele plátenky , alebo čierne členkové topánočky. Prehodiť môžete cez seba ľahký pletený kardigan, alebo tenší dlhší kabátik napríklad v sivej farbe. Siahnuť môžete aj po veľmi známom „kriváku“ ako bielej tak klasicky čiernej farby a nakoniec kabelku. Tú môžete pokojne voliť v červenej, alebo horčicovej farbe, ale ak sa farieb trošku bojíte, siahnite po klasickej čiernej. No a jesenný look je hotový.

Zdroj foto: Kik

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Mischa Pavlačková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, kabelky a tašky, módni návrhári, ostatné, topánky, obuv a zľavy a výpredaje oblečenia.