Tak trochu bláznivá jeseň: s farbami kolekcie Pura Vida

Tak trochu bláznivá jeseň: s farbami kolekcie Pura Vida

17. októbra 2019, Pura Vida, športové oblečenie, legíny, česká tvorba, jeseň 2019

Sponzorovanej odkazy:

Cvičenie je zábava! A ak s týmto tvrdením nesúhlasíte, možno je na vine zlý výber oblečenia. S kúskami z kolekcií českej odevnej značky Pura Vida sa totiž nejde nebaviť pri behaní, joge aj posilňovaní. Môžu za to bláznivé a farebné designy, ktoré už na prvý pohľad vyvolávajú skvelú náladu. Aké novinky si značka pripravila pre tohtoročnú jeseň?

Svieži vietor z Brna

Pura Vida sa preslávila svojimi ikonickým legínami na cvičenie, ale vo svojej ponuke má mnoho ďalších športových kúskov od podprseniek cez tričká a kraťasy až po mikiny. Okrem toho, že priťahujú pozornosť svojimi designami, ktoré vlastnoručne tvorí dizajnérka Petruccye, však vynikajú aj poctivým spracovaním a kvalitnými materiálmi. „Na materiáli nikdy nešetríme, pretože vieme, že ak sa máte hýbať, tak nikde nesmie nič škriabať, padať, alebo ďalšie neprístojnosti, ktoré sa prejavia, keď výrobca na materiáli šetrí,“ hovorí Petra Němečková, jedna zo zakladateliek značky.

Jeseň u Pura Vida

V najnovšej kolekcii pre jeseň 2019 sú opäť v centre pozornosti legíny, a to aj v skrátenej dĺžke. Ale pozor, ak sa do niektorého z designov zahladíte, radšej sa s nákupom poponáhľajte, sú totiž vyrábané v limitovanom množstve. Poteší vás u nich zvýšený pás, ktorý zabraňuje tomu, aby vám pri cvičení padali. Pri cvičení jogy potom poteší aj predĺžená dĺžka, kedy si ich môžete pretiahnuť cez päty.

Začalo to legínami

Príbeh dvoch Petier, Bartoňkovej a Němečkovej, znie tak trochu ako filmový príbeh. Stretli sa v reklamnej agentúre, a aby mali motiváciu cvičiť, vyrobili si pre zábavu legíny. Zrazu ich chceli ich kamarátky a kamarátky kamarátok, a tak sa do toho pustili vo veľkom. "Šijeme oblečenie, ktoré dievčatám zlepšuje náladu a zvyšuje sebavedomie. Pretože čo sa deje, keď sú dievčatá spokojné? Robia tento svet lepší. A tak obliekame dievčatá do farieb a optimizmu, aby mali chuť sa pohnúť. Na karimatke, antuke, v parku, v lese aj v živote, "hovoria zakladateľky a spolumajiteľky značky Pura Vida Petra Bartoňková vystupujúca pod pseudonymom Petruccya a Petra Němečková. Ak vás farebné kúsky uchvátili, môžete si ich zakúpiť na www.puravidashop.cz , alebo v kamennom obchode v Brne.

Foto: Pura Vida

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.