Pumatrac: kúpte si cool kúsky k aktívnemu pohybu!

Pumatrac: kúpte si cool kúsky k aktívnemu pohybu!

13. októbra 2019, Pumatrack, aplikácie, Puma, Puma oblečenie, Puma topánky

Sponzorovanej odkazy:

Globálna športová značka Puma predstavuje športovú aplikáciu Pumatrac v českom jazyku. Jedinečná aplikácia inšpirovaná svetovými športovcami motivuje, inšpiruje a pomáha všetkým milovníkom pohybu poriadne sa zapotiť.

Ben CristovaoBen Cristovao

Kúpte si teda trendové kúsky značky Puma a vyskúšajte si vzrušujúci workout bojovníka jiu-jitsu Bena Cristovao , alebo cvičenie od českej boxerskej jednotky Fabian Bytyqi.

Fabian BytyqiFabian Bytyqi

Stiahnite si aplikáciu

Aplikácia je na stiahnutie tu , a príma kúsky od Pumy v e-shope Queens.cz nájdete medzi odsekmi textu na jednotlivých odkazoch.

Puma Cell Endura ReboundPuma Cell Endura Rebound

Puma Cell Endura Rebound vo fialovom prevedení s čiernymi a oranžovými motívmi za 144 €.

Aplikácia Pumatrack

Celosvetová aplikácia Pumatrack je teraz oficiálne k dispozícii na trhu v českom jazyku. Aplikáciu môžete využiť pre váš každodenný beh, kardio tréningy, pre upokojujúcu jogu, ale aj pre náročné komplexné cvičenie.

Puma Athletics 7 8 Graphic LeggingsPuma Athletics 7 8 Graphic Leggings

Puma Athletics 7 8 Graphic Leggings v melange sivom prevedení s ružovými motívmi za 38 €. Tréningová aplikácia je platformou spájajúcou užívateľov s Puma fitness veľvyslancami, influencermi a špičkovými športovcami z celého sveta. Nezáleží na tom, či ste skúsený fitness nadšenec, alebo začiatočník, Pumatrack ponúka úroveň tréningov a nastavenie cieľov pre každého.

Puma Light Motion Photo TeePuma Light Motion Photo Tee

Puma Light Motion Photo Tee je biele pánske tričko s krátkymi rukávmi od značky Puma s motívom na prednej časti, stojí 28 €.

Workouty

Profesionálne zostavené workouty vám umožnia krok za krokom zlepšovať fyzickú zdatnosť podľa tých najlepších športovcov a trénerov. Medzi ne patria aj dvaja českí ambasádori značky Puma – Ben Cristovao a Fabiana Bytyqi.

Puma XTG HoodyPuma XTG Hoody

Puma XTG Hoody , čierna dámska mikina s kapucňou, bielymi motívmi a decentným logom na hrudi vás vyjde na 72 €. Ben je majster Ázie a Európy v brazílskom bojovom umení jiu-jitsu. Preto vás v aplikácii perfektne pripraví na náročné tréningy jeho obľúbeného športu a Fabiana ako majsterka sveta v boxe v Minimus váhe zase predstaví špeciálny boxerský workout.

Puma TZ Crop TopPuma TZ Crop Top

Puma TZ Crop Top , modro ružovo čierny dámsky top pre športové aktivity za 40 €.

Novinky Pumatrack

Pumatrack prichádza s jedinečnými novinkami. Vďaka kalendáru sa už nebudete môcť vyhovárať a vždy si nájdete čas, dať si poriadne do tela. Sekcia Udalosti vám zase ponúkne športové lekcie a tréningy vo vašom okolí.

Puma Cosmic Bra M TZPuma Cosmic Bra M TZ

Puma Cosmic Bra M TZ je farebný dámsky športový top s all over motívom a ružovým chrbtom. Vyjde vás na 38 €. Spustenie aplikácie v ČR bude sprevádzať špeciálna mediálna kampaň Cilic na športovcov a záujemcov o zdravý životný štýl. Vrcholom kampane bude súťaž o špeciálny tréningový deň s Benom a Fabiánou.

Puma Puma x Diamond Track PantsPuma Puma x Diamond Track Pants

Puma Puma x Diamond Track Pants – sivé pánske tepláky s modrými, bielymi a čiernymi časťami za 52 €. Už teraz je Pumatrack k stiahnutiu na App store a Google Play. Pre viac informácií choďte tu na Puma.com .

Puma Trailfox MTS X Helly HansenPuma Trailfox MTS X Helly Hansen

Puma Trailfox MTS X Helly Hansen v čiernom prevedení s bielymi, oranžovými a sivými motívmi za 136 €. Zdroj foto: Puma, Queens.cz

Úvodné foto: Puma XTG Crop Top za 32 €.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.