Jesenná kolekcia Levi's:  Budúce retro

Jesenná kolekcia Levi's: Budúce retro

6. októbra 2019, Levis, future vintage, kolekcia, džínsy, jeseň

Sponzorovanej odkazy:

Vintage a Levis idú spolu ruka v ruke a nie je sa čo čudovať. Ich ikonické džínsy 501 už prežili desiatky rokov a stále sú jedným z najpopulárnejších kúskov tejto značky. Mať v portfóliu viac takých kúskov je snom každej značky, Levis nevynímajúc. A tak ich prostredníctvom novej kolekcie pre jeseň 2019 s názvom Future Vintage hľadá. Aké teda budú vintage kúsky budúcnosti?

Aké bude budúce retro?

Nová kolekcia Levis sa snaží odpovedať na otázku, aké kúsky budú v second handoch hľadať budúce generácie. Rad Future Vintage je ladený do nostalgie 80. a 90. rokov a pohráva sa s kultovými strihmi. Tie sa však dočkali výraznejších, nadýchaných proporcií, získali ľahký westernový nádych, zdobia ich kvetinové motívy alebo rodeo štýl. Dámska kolekcia priťahuje pozornosť džínsy radu Ribcage, ktoré majú najvyšší pás, aký sme kedy u Levis mohli vidieť. Zapáčil sa vám trend širokých nohavíc? Potom sú tu pre vás Ribcage Wide Leg alebo Cropped Flare rifle. Túžbu po obtiahnutých džínsoch zase uspokojí model Sculpt, ktorý je navyše mimoriadne pohodlný. Rad ponúka aj elegantnejšie kúsky, akými sú čierne džínsové šaty alebo biela košeľa s červenými pruhmi.

V otcovom štýle

Pánsky rad novej kolekcie Levis vzdáva holt otcovmu štýlu. Riadi sa rovnicou, že tatkova pohoda a zábava vzniká spojením irónie a športu. Príkladom môžu byť džínsy 501® '93 Straight, ktoré sú replikou strihu zo začiatku deväťdesiatych rokov, košele Jackson Worker Shirt alebo voľnejšie strihy riflí. Chýbať nemôžu ani džínsy so zužujúcimi nohavicami v strihu Taper a Taper Slim, ktoré patria k tým vôbec najpredávanejším a kopírujú aktuálne trendy. Jedným z dôvodov je aj fakt, že najväčším aktuálnym hitom sú tenisky a k tým skrátka dokonalé džínsy patria. Obuť si ich môžete napríklad aj k nohaviciam s náprsenkou, ktoré rozhodne k retro štýlu patria, a pridať môžete aj džínsovú bundičku.

Foto: Levi's

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a pánske oblečenie.