Reebok by Pyer Moss na prehliadkovom móle

Reebok by Pyer Moss na prehliadkovom móle

2. októbra 2019, Reebok, Pyer Moss, kolekcia 3, kolekcia 3.5

Sponzorovanej odkazy:

Značka konfekčného a luxusného oblečenia Pyer Moss predstavila v priestoroch Kings Theater v newyorskom Brooklyne svoju novú kolekciu. Kolekcia 3 a 3.5 značky Reebok by Pyer Moss.

Debut týchto kolekcií prichádza tesne po oznámení vzniku Reebok Studies, novej divízie firmy Reebok, ktorej umeleckým riaditeľom bude zakladateľ a šéf dizajnér značky Pyer Moss Kerby Jean-Raymond.

American, Also, 3 a 3.5

Kolekcia 3 a 3.5 sú súčasťou kampane „American, Also“ a ich úlohou je preskúmavať aktuálne podmienky ľudskej existencie a prinášať na svetlo neznáme príbehy.

Zásadnou súčasťou Kolekcie 3 a 3.5 značky Reebok by Pyer Moss je koncept Sankofa. Sankofa je slovo v twi dialekte jazyka ghanského kmeňa Akan, ktoré znamená „Vráť sa pre to“ a je symbolizované štylizovaným vyobrazením vtáčej siluety s hlavou otočenou dozadu, aby do zobáka uchopila vzácne vajcia poznania.

Symbol je stvárnený na niekoľkých kľúčových kusoch v nových kolekciách. Sankofa symbolizuje návrat človeka do svojej minulosti, aby sa chopil toho, čo mu právom patrí – možnosť rozprávať svoj príbeh po svojom. To je tiež jednotiacim podtónom kampane „American, Also“: utláčaní a marginalizovaní sa vracajú do minulosti a chopia sa toho, čo im právom patrí.

Experiment 4 – Fury Trail

Značka Reebok by Pyer Moss v premiére predstavila tenisky Experiment 4 – Fury Trail, najnovší štýlový prírastok do ponuky obuvi. Topánka bola navrhnutá ako posvätný objekt rozčlenený do troch vrstiev, z ktorých každá predstavuje všetky tie, ktoré vlastnou usilovnosťou dosiahnu úspech vytvorením niečoho hodnotného tvárou v tvár protivenstva.

Ad Prvá časť

Je spodná oblasť topánky, ktorá vystupuje z podrážky pod ňou. Ochrana proti zablateniu symbolizuje príbeh boja a vzostupu tých, ktorým tvrdili, že mimo priestor, ktorý im bol vyhradený, nemajú šancu uspieť. Túto oblasť, ktorej úlohou je chrániť zvyšok topánky, tvorí pogumovaná koža a pevný ochranný termoplast.

Ad Druhá časť

Tú tvorí päta, špička a stredové bočnice, naznačuje jemnú výstrednosť aj pôvab a symbolicky predstavuje úspech. Je zostavená z kvalitného úpletu s trblietavými prvkami a liatym ostením.

Ad Tretia časť

To je najvnútornejšia vrstva a je chránená oboma ostatnými a predstavuje emočnú zložku celku. Mäkké a tvarovo prispôsobivé materiály tvoria vnútorný aj vonkajší jazyk a podšitú výstelku – teda tie časti, ktoré sú v styku s nohou nositeľa.

Na móle boli k videniu dve farebné kombinácie

  • čierna so Sienou pálenou a jesennou žltou
  • druhá bola á základná červená so svetlo béžovou a šmolkovo modrou

Ďalšie farebné kombinácie budú uvedené spolu s Kolekciou 3.5 na jar 2020.

Kolekcia 3 značky Reebok by Pyer Moss bude k zakúpeniu na webe Reebok.com v priebehu mesiaca október 2019, kolekcia 3.5 bude k dispozícii na jar 2020.

Zdroj foto: Mario Valentino pre Reebok a Pyer Moss

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.