Limitky pre cestovateľských fajnšmekrov: Kolekcia kufrov Montblanc x Pirelli

Limitky pre cestovateľských fajnšmekrov: Kolekcia kufrov Montblanc x Pirelli

7. septembra 2019, značkové kufre, luxusné kufre, batožina, cestovanie, Montblanc, Pirelli, limitovaná kolekcia

Sponzorovanej odkazy:

Sloboda pohybu spojená s maximálnym komfortom, to je motto limitovanej kolekcie cestovnej batožiny značky Montblanc v koprodukcii so značkou Pirelli.

Cestovanie nebolo nikdy viac príťažlivejšie. S týmito kúskami vaša cesta bude prechádzka ružovou záhradou. Luxusné, komfortné a šik. Neveríte? Presvedčte sa!

Luxusná značka Montblanc sa spojila s talianskym priekopníkom vo výrobe pneumatík Pirelli. Spoločne vám prinášajú novú kolekciu cestovnej batožiny pre náročných cestovateľov.

So spoločnou vášňou pre inovácie, kvalitu a dizajn značky Montblanc a Pirelli prepojili svoje sily a vytvorili cool limitovanú edíciu cestovných batožín. Kolekcia je inšpirovaná túžbou po cestovaní a objavovaní, komfortom a pohodlím. Obe značky sa opierajú o tradíciu pohybu a rýchlosti, ktorá sa v Pirelli datuje od roku 1872.

Kolekcia kufrov Montblanc x Pirelli

Ľahká príručná batožina s vysoko kvalitnými kolieskami s guľôčkovými ložiskami a pevnou rukoväťou, vám umožňujú presný pohyb bagáže. Sú navrhnuté pre neohrozených cestovateľov očakávajúcich od svojho kufra na pracovných aj voľnočasových cestách spoľahlivosť, efektívnosť a komfort. Príznakom je vždy elegantný dizajn batožiny, ktorý je ešte umocnený precíznymi detailmi vrátane nezameniteľného dezénu pneumatík Pirelli.

„Existuje len niekoľko málo spoločností, ktoré dokážu pracovať na inováciách v rovnakom duchu a s rovnakou vášňou ako Pirelli. Značka neustále uvádza nové technológie a doplnky nielen do sveta športových súťaží ale aj luxusných automobilov, "hovorí Nicolas Baretzky z Montblanc CEO a dodáva:“ Spojili sme túto obdivuhodnú vytrvalosť s objaviteľským duchom Montblanc a vytvorili sme spoločníkov na cesty, ktorí ponúkajú súčasným cestovateľom tú najvyššiu odolnosť a spoľahlivosť s dokonalou mobilitou a so štýlovými detailmi Pirelli, ktorý dokonale dopĺňajú dizajn Montblanc. "

Inšpirácie z Montblanc # MY4810

Vychádzajúce z originálneho dizajnu kufra Montblanc # MY4810, limitovaná edícia Montblanc x Pirelli bola vytvorená v spolupráci s Pirelli Design. Kufre sú vyrobené z ľahkého modrého polykarbonátu s detailmi z pogumovanej čiernej kože.

360 stupňové otočné kolieska s guľôčkovými ložiskami zdobí žltý nápis PIRELLI spoločne s typickým pruhom okolo kolieska, ktorý odkazuje na slávne farebné kódovanie z Pirelli pneumatík. Teleskopická rukoväť s možnosťou aretácie v rôznych polohách nesie názov kolekcie.

Motív dezénu pneumatiky Pirelli P ZERO™ je vyrazený na žltej a čiernej cestovnej visačke a na koženom zdobení naprieč kufra. P ZERO™ je vysoko výkonná pneumatika kombinujúca skúsenosti získané v motoršporte a spolupráca značky s poprednými automobilovými manufaktúrami.

Limitovaná edícia Montblanc x Pirelli, tvorená kabínovým kufrom # MY4810 a príručným kufrom # MY4810 s predným vreckom, bola vyrobená v počte 5.000 kusov.

A ceny?

  • Kabínový kufor # MY4810 Montblanc x Pirelli s vreckom 872 €
  • Kabínový kufor # MY4810 Montblanc x Pirelli 732 €

Oba kúsky dostanete v butiku Montblanc, Parížska 98/17, Praha 1. Viac na webe Montblanc.com .

Zdroj foto: Montblanc

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii značky a značkové oblečenie.