Novinky v dámskych športových nohaviciach

Novinky v dámskych športových nohaviciach

25. augusta 2019, dámske nohavice, športové nohavice, Queens.cz, značkové nohavice,

Sponzorovanej odkazy:

Športových nohavíc a legín nie je nikdy dosť. Patria k obľúbeným a pohodlným súčastiam dámskej garderóby, ktoré možno využiť na mnoho rôznych spôsobov a variácií do štýlových a cool outfitov.

V e-shope Queens.cz zavládlo nadšenie. Majú tu veľkú nálož noviniek, medzi ktoré patria cool dámske športové nohavice. Vyberiete si tie svoje?

ELLESSE Sestrieve LeggingELLESSE Sestrieve Legging

ELLESSE Sestrieve Legging

Suprovné legínové športové nohavice s apartnými trakmi. Tieto ELLESSE Sestrieve Legging sú vo fialkovom prevedení so zelenými a čiernymi pruhmi (lampasmi) na bokoch. Majú nohavice s uchytením pod chodidlom podobne ako gymnastické, alebo joga kúsky. K trendovým nohaviciam, ktoré nezostanú nepovšimnuté ešte patrí malý bonbónik, alebo ak chcete čerešnička na torte, vo forme širokých trakov v čierno fialkovom prevedení. Cool kúsok vás vyjde na 46 €.

Nike W NSW Legging PlaidNike W NSW Legging Plaid

Nike W NSW Legging Plaid

A máme tu druhú novinku, ktorou sú tieto atypické legínové športové nohavice značky Nike. W NSW Legging Plaid sú vyrobené zo zmesi 61% bavlny, 33% polyesteru a 6% elastanu v melange tmavo sivej farbe so žltými a čiernymi károvými všivkami na nohaviciach. Veľmi originálny kúsok by mohol byť cool doplnkom vášho osobitého športového looku. A cena? Iba 36 €.

Vans WM Authentic Chino Print TrousersVans WM Authentic Chino Print Trousers

Vans WM Authentic Chino Print Trousers

A niečo ležérnejšie – čiernobiele kockované dámske nohavice od značky Vans. Široké pohodlne šité nohavice, dve bočné a dve zadné vrecká, zapínanie na gombík a trendový šachovnicový vzor. To sú Vans WM Authentic Chino Print Trousers , ktoré sú vyrobené zo zmesi 64% bavlny, 34% polyesteru a 2% elastanu. S týmto kúskom zažiarite všade, kam dorazíte. Vyjdú vás na 68 €.

adidas Originals Cargo Pantadidas Originals Cargo Pant

adidas Originals Cargo Pant

Tieto béžové nohavice s vreckami sú dámske ležérne a športové nohavice od značky adidas Originals s pomenovaním adidas Originals Cargo Pant . Majú pohodlný široký pás s gumou a regulovateľný ešte šnúrkou, dve postranné vrecká a dĺžka nohavíc je tiež zakončená pružným okrajom. Na bokoch nohavíc sú našité veľké nakladané vrecká. Štýlový kúsok zo 100% bavlny vás vyjde na 78 €.

Carhartt WIP W Cardon PantCarhartt WIP W Cardon Pant

Carhartt WIP W Cardon Pant

A teraz trochu športovej elegancie. Sú nimi čierne dámske nohavice od značky Carhartt WIP s bielymi motívmi. WIP W Cardone Pant majú vysoký pás, dve bočné a dve zadné vrecká a cool celé široké nohavice. Príjemná 100% bavlna im dodáva správny náboj. Vyjdú vás na 104 €.

Nevybrali ste si? Nezúfajte! Na Queens.cz nájdete ďalšiu nálož dámskych cool nohavíc.

  • Zdroj foto: Queens.cz
  • Úvodné foto: detail nohavíc ELLESSE Sestrieve Legging

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.