Módne novinky Pavla Berkyho

Módne novinky Pavla Berkyho

23. augusta 2019, Pavel Berky, Berky, módny návrhár, móda, dizajnér

Sponzorovanej odkazy:

Česko-slovenský módny návrhár Pavel Berky má plné ruky práce s prípravami celkom novej kolekcie, ktorú predstaví hneď na niekoľkých prehliadkach v priebehu septembra tohto roku. Napriek tomu sa snaží nezanedbávať svojich priaznivcov a tu a tam osvieži ponuku svojho eshopu novým exkluzívnym letným kúskom.

Jedinečné šaty

Nenechajte sa zmiasť, hoci tie najžiadanejšie modely z dielne Pavla Berkyho sa šijú vo väčšej produkcii, mnoho kúskov sa dočká len jedného jediného originálneho spracovania. Pavel rád experimentuje a nakupuje zaujímavé látky, z ktorých vytvorí často jedny jediné šaty. Tie sú síce dostupné len v jedinej veľkosti, sú ale skutočne originálnym dizajnovým kúskom, ktorý nikto iný nemá a mať nebude.

Tieto jedinečné umelecké výtvory sa zvyčajne nedostanú do obchodov a dostupné sú priamo v eshope Pavla Berkyho.

Krásnou ukážkou sú dvoje letné ľahké Boho šatôčky, ktoré sú aktuálne ešte stále dostupné.

Romantické Boho šaty ako pre vílu

Bavlnené Boho šaty s kvetinovou aplikáciouBavlnené Boho šaty s kvetinovou aplikáciou

Nadýchané bavlnené oversize šaty so zlatistými prúžkami sú v hornej časti zdobené veľmi efektnou kvetinovou aplikáciou. Krátky rukáv sa na leto hodí a zapnutím gombíčkov pri krku možno dosiahnuť trochu serióznejšieho looku. Šaty sú úžasne vzdušné a príjemné na nosenie.

Boho šaty so strapcamiBoho šaty so strapcami

Veľmi ženské splývavé šaty s jemným vzorom ozvláštnené strapcami, drobnými brmbolcami a kontrastnými ružovými prvkami sú tým pravým pre ženy vyznávajúci Boho štýl. Šaty sa pohodlne nosia, sú voľné a takmer ich na sebe necítite, vďaka sťahovaciemu opasku možno však ľahko docieliť nádhernú ženskú siluetu.

Ležérne košeľové šaty

Ležérne košeľové šaty Pavla BerkyhoLežérne košeľové šaty Pavla Berkyho

Košeľové šaty predstavil Pavol vo svojej kolekcii už na jar a stále sa k nim vracia a strihy nadrobno upravuje. Košeľové šaty v podaní Pavla Berkyho vždy prekvapia nejakým zaujímavým prvkom, ktorým sú ozvláštnené a príznačné pre neho sú aj veľké vrecká. Najnovší model je ušitý z ľahkej bavlnenej látky s neprehliadnu­teľným kockovaným vzorom v červenej a nebeskej modrej farbe.

Na dovolenku jedine s pareom

Novinkou v ponuke Pavla Berkyho je tiež pareo – veľká bavlnená šatka, ktorá je ideálnym spoločníkom na dovolenke. Z veľkej šatky z príjemnej čistej bavlny možno ľahko vykúzliť veľa rôznych modelov šiat, overalov, ale tiež napríklad turban alebo kabelku. Zabudnite na obyčajný uzol okolo pása, s jedným kusom veľkej šatky možno vytvoriť aj skutočne prepracované modely.

Zdroj foto: Pavelberky.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Šárka Rychtářová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a módni návrhári.