Kolekcia Levis Pride 2019

Kolekcia Levis Pride 2019

16. augusta 2019, Levis, kolekcia Levis Pride 2019, Pride 2019

Sponzorovanej odkazy:

Vaša rodina je niečo, do čoho ste sa narodili. Ale pre komunitu LGBTQ+ je často rodina to, čo si sami vybudovali, a tí, s ktorými nadviažu to najhlbšie spojenie. Možno to sú pokrvné vzťahy, možno nie.

Jediné, na čom záleží, sú ľudia, na ktorých sa môžete spoľahnúť, s ktorými sa môžete podeliť o svoje radosti aj slzy, jednoducho všetko, čo život prinesie. Kolekcia LEVI'S Pride 2019 oslavuje práve tieto špeciálne rodiny a silu, ktorú preukazujú pri vytváraní podpory, jednoty a lásky. Zahŕňa tričká, džínsy, džísky a doplnky s logom LEVI'S a dúhou Pride.

Dlhoročná tradícia

"LEVI'S má dlhoročnú tradíciu podpory komunity LGBTQ+, ktorú poskytujú nielen jeho zamestnanci, ale aj fanúšikovia. Boli sme prvou firmou Fortune 500, ktorá v roku 1992 ponúkla rovnaké výhody partnerom rovnakého pohlavia, a od tej doby je naša podpora nepretržitá. Sme hrdí, že každoročne podporujeme komunitu LGBTQ+ našej kolekcií Pride aj účasťou na akciách Pride po celom svete, "hovorí Len Seyová, viceprezidentka a šéfka marketingu globálnych značiek Levi Strauss & Co.

Outright Action International

Výťažok tohtoročnej kolekcie Pride, teda 100% čistý zisk – opäť podporí Outright Action International, organizáciu, ktorá sa snaží presadzovať práva ľudí z komunity LGBTQ+ po celom svete a s ktorou LEVI'S dlhodobo spolupracuje. Levisky sú viac ako pol storočia uniformou spoločenského pokroku a s kolekciou Pride 2019 LEVI'S v tejto tradícii pokračujú a snažia sa o to, aby každý cítil, že má komunitu, ktorá ho podporuje.

O Levis

Značka Levi's stelesňuje klasický štýl a nadčasovú eleganciu. Džínsy Levi's sa od vytvorenia spoločnosťou Levi Strauss & Co. v roku 1873 stali najznámejším oblečením na svete. Portfólio značky Levi's sa neustále rozvíja a v odevnom priemysle nemá obdobu. Toto špičkové denimové oblečenie a doplnky sú k dispozícii vo viac ako 110 krajinách a dávajú ľuďom celého sveta možnosť vyjadriť svoj individuálny štýl.

Kolekcia Levi's Pride je v predaji od začiatku augusta v pražských Levi's Store na Václavskom námestí 10 a v Palladiu.

Zdroj foto: Levis

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.