Puma a Han Kjøbenhavn: retro kolekcia

Puma a Han Kjøbenhavn: retro kolekcia

2. augusta 2019, Puma, Han Kjøbenhavn, retro kolekcia, kolekcia

Sponzorovanej odkazy:

Ak patríte k fanúšikom nevšedných a podarených spoluprác firiem, máme pre vás dobrú správu. Dohromady to opäť dala PUMA a dánska značka Han Kjobenhavn, aby spoločne vytvorili v poradí už tretiu kolekciu. Tá pre tohtoročnú jar a leto 2019 sa nesie v znamení športovej, streetstylovej a retro módy a spolu s kampaňou fotenie analógom tvoria naozaj podarené predstavenie.

Svieži vietor z Kodane

Za značkou Han Kjobenhavn stojí Jannik Davidsen, ktorý teraz funguje ako kreatívny riaditeľ. Táto dánska „srdcovka“ vznikla pomerne nedávno, až v roku 2008 v kodanských uliciach a svojho pôvodu sa drží do dneška. Škandinávske prvky a dánsky dizajn sú v jej kolekciách viditeľné a tá vzniknutá v spolupráci s pumou nie je výnimkou. Pomocou dobre zvolených materiálov, farebných detailov a ikonického loga Puma v sebe dokázala skĺbiť luxusnú módu, športový štýl a štýlový retro nádych.

Nové retro

Pretváranie retro kúskov do modernej podoby je vo svete módy obľúbenou disciplínou a spolupráca Pumy a Han Kjobenhavn sa jej venuje s veľkou gráciou. Dôkazom je hneď 18 kúskov oblečenia, ktoré kolekcia prináša, a tiež modely topánok. Pozornosť láka predovšetkým originálna retro silueta tenisiek PUMA CELL Venom Han. Tá vyniká inovatívne odpruženou technológiou CELL, bielymi tónmi aj voľbou materiálov. Tvorené sú totiž z priedušnej sieťoviny s vintage semišovou a striebornou vrstvou. Všetkým sneakers fanúšikom by potom nemali uniknúť ani topánky RS-X Han, ktoré zdobí športový vzhľad a neónové detaily.

Trendy: zašlá grafika, vyšívané logá

Rad prvkov z predchádzajúcich spoločných kolekcií návrhári zaradili aj do tej pre jar a leto 2019. A niet sa čo čudovať, „zašlá“ grafika, vyšívané logá či pruhované materiály sú niečím, čo sa len tak neopozerá. Pristane navyše mikinám, tričkám aj kraťasom a dokonale ladí s ich jednoduchým dizajnom a čistými líniami. Aby ale nechýbali športové prvky, oživujú kúsky neónové detaily a nechýbajú ani funkčné doplnky. Tešiť sa tak môžete napríklad na batoh s niekoľkými praktickými vreckami vnútri aj zvonku a vystuženou priehradkou na laptop. Kúsky z kolekcie Puma a Han Kjobenhavn zoženiete v obchodoch Footshop, Queens, Fresh Labels, alebo napríklad Vemzu.

Foto: PUMA

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii doplnky, pánske oblečenie a topánky, obuv.