Zoznámte sa s najobľúbenejšou kabelkou Louis Vuitton - Neverfull

Zoznámte sa s najobľúbenejšou kabelkou Louis Vuitton - Neverfull

31. júla 2019, louis vuitton, Neverfull, monogram canvas

Sponzorovanej odkazy:

Nové modely luxusných kabeliek sú predstavované každú sezónu a väčšina z nich zmizne rovnako rýchlo, ako sa objavili. Potom sú ale ikony, ktoré sa roky, alebo dokonca desaťročia držia na vrchných priečkach v rebríčku najpredávanejších kabeliek. Jedným z takýchto príkladov je Neverfull od Louis Vuitton, ktorá nechýba v zbierke žiadnej milovníčky luxusného tovaru.

Kabelka Neverfull MMKabelka Neverfull MM

Neverfull – nikdy plná

V preklade znamená Neverfull nikdy plná a bola navrhnutá tak, aby bola maximálne priestranná a uniesla veľkú záťaž. Neverfull je ideálna kabelka na cestovanie, pretože je ľahká, skladná, pohodlne sa nosí na ramene a pojme naozaj všetko.

Neverfull sa vyrába v troch veľkostiach, za jasného favorita ale považujem prostrednú veľkosť MM, ktorá patrí medzi bestsellery u Louis Vuitton. Menšia verzia PM je celkom malá kabelka, najväčšia GM naopak pôsobí ako cestovná taška a na denné nosenie by sa mohla hodiť len veľmi vysokým dámam.

Prečo je Neverfull tak obľúbená

Neverfull má nekomplikovaný tvar, priestranný interiér, ušká dlhé tak akurát na nosenie v ruke aj na ramene. Je perfektná na každodenné nosenie do práce, s deťmi na ihrisko, na nákupy aj behanie po meste. Vzhľadom na pomerne nízku cenu (v porovnaní s ostatnými kabelkami značky Louis Vuitton), je takou štartovacou luxusnou kabelkou a zároveň snom mnohých žien.

Neverfull je v súčasnosti dostupná v najpopulárnejších kolekciách Monogram a Damier canvas a v Epi koži. Často sa dočkáme tiež sezónnej limitovanej verzie s rozmanitými potlačami. Najodolnejšia je v prevedení Damier Ebene canvas – ušitá z plátna s PVC úpravou doplnená uškami a lemom z kože s povrchovou úpravou. Verzie Monogram canvas a Damier Azur canvas sú tiež z plátna s PVC úpravou, ušká a lem majú ale z prírodnej teľacej kože, ktorá tmavne a môžu sa na nej vytvoriť škvrnky.

Zloženie canvasu bohužiaľ pred niekoľkými rokmi prešlo zmenou a je značne mäkšia a tiež náchylnejšia na odreniny. Odporúčam preto vždy zvážiť nákup staršej kabelky z druhej ruky, pretože pôvodná canvas je prakticky nezničiteľná.

Neverfull detail uškaNeverfull detail uška

Stále rastúca cena kabelky Neverfull

Neverfull patrí medzi kabelky, ktoré sú veľmi zaujímavé aj ako investícia. Za posledných niekoľko rokov sa jej cena zdvojnásobila a drobné zdražovanie prichádza takmer každý rok. Keďže sa jedná o dlhodobo veľmi žiadanú kabelku a v butikoch je prakticky stále vypredaná, tak aj nosenú ju ľahko a s minimálnou zľavou rýchlo predáte.

Foto: Šárka Rychtářová / IG: pre-loved.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Šárka Rychtářová. Článok nájdete v kategórii kabelky a tašky a módni návrhári.