Ako vybrať správne plavky?

Ako vybrať správne plavky?

25. júla 2019, plavky, Fashion Arena Prague Outlet, leto, trendy, bikini

Sponzorovanej odkazy:

Ak vás blížiaca sa dovolenka navnadila k nákupu nových plaviek, možno sa už teraz desíte túlania po obchodoch a hľadania tých pravých. Nájsť také, v ktorých sa budeme cítiť príjemne a zároveň zmyselne nie je ľahké, ale vďaka širokému výberu to rozhodne nie je nemožné. Plavky najrôznejších strihov, farieb a značiek na vás čakajú napríklad vo Fashion Arena Prague outlet, kde k nim navyše nájdete aj ďalšie plážové doplnky!

Sadnúci strih ako základ

Aby ste v plavkách vyzerali skutočne čo najlepšie, je potrebné ich strih prispôsobiť svojej postave. Vďaka tomu môžete schovať prípadné nedostatky a naopak vyzdvihnúť prednosti, ktoré máte. Ak ste majiteľkou postavy typu „jablko“, siahnite po veľmi vykrojených jednodielnych plavkách. Tie vaše telo opticky pretiahnu a zúžia. Správnou voľbou budú tiež dvojdielne tankiny, ktoré problémovú partiu tiež schovajú. Postave typu trojuholník pristanú také plavky, ktoré odvedú pozornosť od širokých bokov. Toho docielite napríklad tak, že spodný diel plaviek budete voliť v jednoduchej, napríklad čiernej variante, a pozornosť pritiahnete farebným horným dielom. Ak vlastníte postavu typu obráteného trojuholníka, postupujte opačne, teda pestrý a vrstvený spodok a jednoduchý vršok. A ako najlepšie zalichotiť postave atletickej, ktorá potrebuje pridať ženské krivky? Zvoľte vykrojené bikiny, bedrové nohavičky so zaväzovaním, alebo jednodielne plavky upozorňujúce na pás.

Plážové doplnky

Okrem plaviek si do kufra cestou k moru nezabudnite pribaliť aj pár praktických plážových doplnkov. Slnečné okuliare, štýlový klobúk a priestrannú plážovú tašku na letné čítanie, vodu a ďalšie nevyhnutnosti sú samozrejmosťou, ale hodiť sa vám bude tiež kaftan či pareo. Dokážu vkusne pomocou vzorov a potlačí problémové časti zakryť, ochránia pred spálením a budú skvelou voľbou na prechádzku po pláži či pri ceste na ľahký obed.

Foto: FAPO

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii plavky.