Dobrodružstvo môže začať! S Nila určite!

Dobrodružstvo môže začať! S Nila určite!

21. júla 2019, Travelers Notes, Nila, zápisník, diár, doplnky, kožené doplnky

Sponzorovanej odkazy:

K letu a cestovaniu patrí nielen kufor plný všetkých nevyhnutností, perfektné slnečné okuliare a štýlové plavky, ale aj dobrý parťák. A nemáme teraz na mysli dobrú kamarátku, alebo manžela, ale niečo menšie a skladnejšie, čo ľahko strčíte do vrecka a bude sa vám hodiť pri mnohých príležitostiach – kvalitný zápisník. Zaznamenať si doň môžete nielen podrobný plán cesty, ale aj všetky spomienky a zážitky, ktoré vás počas poznávania sveta stretnú. A ako už názov napovedá, zápisníky značky Traveler's Company, ktoré zoženiete napríklad v obchode Nila, vás odprevadia pokojne na cestu okolo sveta.

Štýlový spoločník na cesty

Jednoduchosť, to je základný stavebný kameň zápisníkov japonskej značky Traveler's Company. Na prvý pohľad zaujmú kvalitné kožené dosky, ktoré postupom času získavajú žiaducu patinu, ktorá im dodá na autentickosti. Sú veľké presne tak, aby sa príjemne držali v rukách, a zároveň sa do nich dali poskladať mapky, alebo uschovať lístky a vstupenky navštívených miest na pamiatku. A vďaka praktickej gumičke z nich nič dôležité nevypadne. Vnútri majú prázdne listy z kvalitného papiera, na ktoré môžete kedykoľvek pri zastávke v kaviarni písať tak, ako sa vám páči.

Zápisník na mieru

Či už pre svoju prácu, alebo zapisovanie zážitkov budete potrebovať čokoľvek, môžete si do diára doplnky vďaka praktickým prídavným gumičkám kedykoľvek pridať. Hodiť sa môže blanketný diár, ktorý môžete začať používať kedykoľvek počas roka, kresliaci či linajkový papier, puzdro na doklady či vizitky, štítky, nalepovacie vrecká, alebo napríklad kraftový zošit. Vďaka tomu tak bude zápisník presne taký, aký ho chcete mať. Vybrať si môžete z niekoľkých farieb, ozdobiť ho môžete najrôznejšími samolepkami a vlastnoručnými nápismi, a bude tak presne odrážať slobodného ducha, ktorý sa vo vás ukrýva. Zápisníky Traveler's Company však majú popri možnej personalizácii ešte ďalšie body k dobru, a to vďaka ručnej výrobe v Chiang Mai v Thajsku. Užite si cestovateľské aj všedné dni s touto ikonou medzi zápisníkmi a uchovajte si jedinečné spomienky čo najdlhšie!

Foto: Nila

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii doplnky.