Levi’s a Stranger Things: limitky zacielené na jeseň a zimu

Levi’s a Stranger Things: limitky zacielené na jeseň a zimu

19. júla 2019, Levi's®x Stranger Things, Levis, Stranger Things, 80. roky

Sponzorovanej odkazy:

Levi's sa spojil s hitovým seriálom Netflix Stranger Things a spoločne pripravili limitovanú kolekciu pre sezónu jeseň a zima 2019.

Či už na Netflix sledujte akýkoľvek film, alebo televíznu show z osemdesiatych rokov, vždy tam narazíte na Levi's. Čo je pochopiteľné, keď bol Levis módnym trendom práve osemdesiatok. Dôkazom je aj seriál Stranger Things, ktorý sa odohráva práve v 80. rokoch.

Stranger Things

Celý seriál kladie dôraz na každý detail z tej doby, vedzte, že dokonca aj obaly cukríkov Three Musketeers sú presné. A pretože Levi's bol v tom čase naozaj na špici a boomom doby, je úplne prirodzené, že postavy seriálu sa celkom pravidelne objavujú v celom rade kúskov značky Levi's.

Levi's spolupracuje s tímom kostymérov Stranger Things od prvej sezóny a využíva svoje rozsiahle archívy, aby dobové oblečenie presne zodpovedalo celej škále postáv. Nová séria Stranger Things je zasadená do roku 1985, teda do doby, kedy bol vplyv značky Levi's na kultúru a každodenný štýl rovnako významný ako dnes.

Eleven a Dustin

Tím dizajnérov Levi's spolupra­coval kostýmovými výtvarníkmi, aby vytvorili dokonalý, autentický štýl oblečenia Levi's dvoch najobľúbenejších postáv: Eleven a Dustina. Tieto plnohodnotné kúsky sa teda objavia nielen v seriáli, ale navyše ich dostanete v rámci špeciálnej limitovanej kolekcie Levi's®x Stranger Things.

A tak si vďaka tomu môžete zaobstarať úplne autenticky vytvorené kúsky Levi's, ktoré nosia dvaja hrdinovia Stranger Things. Kolekciu dostanete v pražskom Levi's Store na Václavskom námestí 10 už teraz. Rok 1985 je naozaj späť!

Zdroj foto: LEVI'S

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.