Kolekcia Hugo Boss x Liam Payne

Kolekcia Hugo Boss x Liam Payne

7. júla 2019, Kolekcia oblečenia, Hugo Boss x Liam Payne, Berlín, párty, Fashion Week

Sponzorovanej odkazy:

Horúca kolekcia Hugo Boss x Liam Payne bola konečne odhalená v Berlíne začiatkom júla 2019 na Fashion Week party, ktorá bola jedným živým párty organizmom.

Viac ako 1000 ľudí, vrátane Winnie Harlow, Stella Maxwell, Sasha Trautvein, Mario Bautista a Stefanie Giesinger sa zúčastnili akcie na Wriezener Karree. Máte teda prvý detailný pohľad na desať streetwear inšpiratívnych kúskov.

Kulisy papierne

Minimalistická konštrukcia a vysoké stropy bývalej papierne vo východnom Berlíne poskytli perfektné pozadie pre odhalenie kolekcie, ktorú navrhol pre Hugo Boss a Liam Payne. Celá zostava šik kúskov predstavuje jedinečné odkazy na jeho osobný štýl.

Kolekcia Hugo Boss a Liam Payne

Prúžky, pásiky, bodky, opasky, reflexné pásky, lemy – to všetko je na siluetách modelov viditeľné. Ľahkosť materiálov, rôznorodá farebnosť, aj opakovaný chevron motív je charakteristikou tejto unikátnej kolekcie.

Kolekcia oblečenia obuvi a doplnkov bude k dispozícii po celom svete na hugo.com a vo vybraných predajniach sveta od 5. júla 2019. Najnovšie informácie a správy o spolupráci Hugo Boss s Liamom Paynem nájdete na webe Hugoboss.com .

Hostia na otváracej akcii sa tiež tešili z upútavky a berlínskej inšpirácie chystanej novej kolekcie Hugo Boss pre jar a leto 2020, a to prostredníctvom exkluzívneho filmu na LED obrazovkách.

Zdroj foto: Hugo Boss

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a pánske oblečenie.