Hurá sú tu prázdniny

Hurá sú tu prázdniny

3. júla 2019, deti, prázdniny, leto, detské oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Tak našim detičkám definitívne odzvonili posledné dni školského roka. Školáci doniesli domov vysvedčenie a škôlky si dali tiež voľno. Začali ozajstné letné prázdniny. Mnohí z nás majú už naplánovanú dovolenku pár mesiacov vopred, ale nákupy letného oblečenia s dovolenkou spojené nechávame mnohokrát na pár dní pred začatím dovolenky. Alebo si na poslednú chvíľu spomenieme, že nám niečo chýba.

chlapčenské tričko za 3 € a kraťasy za 6 €chlapčenské tričko za 3 € a kraťasy za 6 €

Mamičky to poznajú veľmi dobre. Chceme aby sa naše deti páčili a tak hľadáme tie tzv. „Top“ kúsky. No a ak na nich ešte ušetríme nejaké to euro, tak je to dokonalé, pretože môžeme toho oblečenia kúpiť viac, alebo si na dovolenke o to viac dopriať zmrzliny, zábavy, aktivít aj atrakcií.

chlapčenské tričko vyjde na 3 € a šortky na 3 €chlapčenské tričko vyjde na 3 € a šortky na 3 €

Do mora aj na vidiek

Deti sú veľmi akčné, rady behajú, skúmajú a k tomu potrebujú pohodlné a vzdušné oblečenie, ktoré ich nikde nebude obopínať, ale bude pekne viať. Vďaka tomu sa budú ľahko pohybovať a menej potiť. Presne toto nájdete v novej kolekcii detského oblečenia v predajniach KiK. Takže nech už mierite s deťmi k moru, alebo idú k babičke a dedovi na vidiek, je táto kolekcia jasná voľba. Na tričkách letnej kolekcie prevládajú hlavne pastelové farby doplnené o motívy morského sveta.

chlapčenské tričko stojí 3 € a šortky 6 €chlapčenské tričko stojí 3 € a šortky 6 €

Tričká dostanete od veľkosti 92 do veľkosti 122 pre menších chlapcov a pre väčších dostanete od veľkosti 128 do veľkosti 176 a kúpiť ich môžete už za necelé 4 €. Šortky majú pre menších i väčších chlapcov od veľkosti 92 až veľkosť 170. Cenovo vyjdú maximálne na necelých 8 €.

detské tričko s potlačou príde na 4 €detské tričko s potlačou príde na 4 €

Dieťa „dobrodruh“

Chlapčenské tričká sa skvele hodia na večernú prechádzku pri mori, na leňošenie u babičky na deke pri bazéne, alebo len tak na odpočinok na terase. Žraločia potlač určite zaujme každého drobca, ktorý má rád vymýšľanie si hier a príbehov. Vďaka týmto obrázkom sa vo vašom chlapcovi prebudí malý dobrodruh, ktorý za pomoci žraloka Boba nájde dávno stratený poklad na hladine oceánu v dávno stroskotanej pirátskej lodi Kabo.

chlapčenské tričko za 3 € a džínsové kraťasy za 8 €chlapčenské tričko za 3 € a džínsové kraťasy za 8 €

Denim alebo teplákovina

Každý správny frajer potrebuje k tričku tiež poriadne šortky, že áno? Preto si môžete vybrať buď ľahké a vzdušné teplákové, ale tiež denim kraťasy. Či už sa rozhodnete pre jedny, alebo druhé, určite svojou voľbou neurobíte chybu a outfit vášho malého frajera doladíte k dokonalosti a spokojnosti všetkých.

Zdroj foto: KiK

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Misha Pavlačková. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie a zľavy a výpredaje oblečenia.