Dámske novinky s.Oliver

Dámske novinky s.Oliver

6. júla 2019, s.Oliver, dámske oblečenie, leto 2019, kolekcia

Sponzorovanej odkazy:

Teploty stúpajú vysoko nad tropickú tridsiatku a všetci sa tešíme na osvieženie v podobe chladnej vody, ľadového drinku, alebo vynikajúcej zmrzliny. Čo tejto letnej idylke ešte chýba? Ten pravý outfit do horúcich dní, v ktorom budeme nielen skvele vyzerať, ale zároveň v ňom tie najvyššie teploty prečkáme v štýle a bez úhony, teda bez nepríjemného potenia spôsobeného často aj nevhodnými materiálmi. Kam pre také oblečenie zájsť? K s.Oliver! Nová dámska kolekcia tejto značky sa nesie na vlne summer vibes a leto s ňou bude hneď ešte príjemnejšie.

Svieža s.Oliver Woman

Ak by sme mohli nový rad s.Oliver Woman charakterizovať jedným slovom, bola by to bezstarostnosť. Z jednotlivých kúskov doslova srší letná nálada, kedy nie je kam sa ponáhľať, a plnými dúškami nasávame jedinečnú atmosféru tohto krásneho obdobia. Všetko podčiarkujú volené farby, ktoré sú živé, nápadné a dodajú letnej garderóbe tú pravú šťavu. Vedľa nich potom vystupujú tiež rôznorodé potlače, ktoré v letnom šatníku nemôžu chýbať. Dominujú predovšetkým kvetinové vzory, ktoré nás vedú do tropického raja s palmovými listami a veľkými, farebnými kvetmi. Všetko sa dá ľahko kombinovať s bielymi kúskami, ktoré výsledný outfit zjemnia. Baviť vás budú aj ľanové topy a šortky, ktoré budú v horúcom počasí príjemné a navyše aj skvele vyzerajú.

Kalifornský Q/S designed by

Ak práve v pastelových farbách a pestrých potlačiach nemáte záľubu, môžete sa s kolekciou Q/S designed by preniesť do preslnenej Kalifornie a nechať sa inšpirovať jej ležérnym a pohodovým štýlom. Táto kolekcia pre zmenu prináša jednoduchší, mestský look s viditeľnou inšpiráciou športovým svetom. Nechýbajú tak obľúbené prúžky v klasickej čiernobielej kombinácii, alebo potlače s palmovým vzorom, avšak taktiež v nenápadnej variante. Bielu a čiernu tu dopĺňajú nepatrné nuansy ďalších letných farieb, ale práve tieto dva nesmrteľné odtiene tu hrajú jasný prím. Chýbať nesmie nestarnúci denim v podobe džínsových šortiek či trendovej sukne na gombíky. Nechajte sa zviesť uvoľnenou atmosférou s heslom „be easy“!

Foto: s.Oliver

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.