Leto v športových šatách je fajn

Leto v športových šatách je fajn

29. júna 2019, značkové šaty, dámske šaty, športové šaty, športové oblečenie, Queens

Sponzorovanej odkazy:

¦portová móda nemusia by¶ len tepláky, ±ortky a tričko. Sú to aj ďal±ie ±ik ±portové kúsky v podobe nohavíc, sukní, trakov a ±iat. Áno aj ±aty patria medzi dámsky streetwear. Preto·e tento kúsok je nepostrádatežný v ka·dom dámskom ±atníku.

Vyberajte teda zo značiek ako je odev, Levis, Edited, či Urban Classic na e-shope Queens.cz z trendových kúskov!

Urban Classics Ladies 2-Layer Spaghetti DressUrban Classics Ladies 2-Layer Spaghetti Dress

Urban Classics Ladies 2-Layer Spaghetti Dress

Tieto čiernobiele pruhované (alebo i čierno krémové) dámske ±aty od značky Urban Classics majú dvojvrstvové rie±enie s uvožneným zadným horným dielom v rie±ení na zaväzovanie a cípovými koncami. ¦aty Urban Classics Ladies 2-Layer Spaghetti Dress sú v midi dĺ·ke, so ±pagetovými ramienkami a vožnou sukňou v áčkovom strihu. Materiálom je 100% bavlna a ±ik kúsok v pozdĺ·nych prú·koch vás vyjde na 22 €.

Edited Bruna DressEdited Bruna Dress

Edited Bruna Dress

Nestarnúcou a pohodlnou klasikou sú celé zapínacie ko±ežové maxi ±aty s krátkym rukávom v bé·ovo bielom all over potlači. Bé·ové dámske ±aty od značky Edited zo 100% viskózy budú pohodlným par¶ákom kamkožvek, a hodia sa ako sandálom na nízkom i vysokom podpätku, tak aj k teniskám či plátenkám. Cena je 84 €.

Kappa Authentic JPN BanoKappa Authentic JPN Bano

Kappa Authentic JPN Bano

Príjemný ±portový kúsok, ktorý dostanete v bielom aj čiernom prevedení, má rovný strih, maxi dĺ·ku a rozparky na bokoch. Klasikou je pri značke Kappa logo, tentokrát na prednom diele na hrudi, a malých bočných ±voch v červeno čiernej farbe. U čierneho modelu potom majú postranné logá bielo červené. Pohodlné ±atôčky sa hodia kdekožvek a mô·u by¶ va±e za 78 €.

Levi Levi 's Ž Sportswear Dress

Levi 's Ž Sportswear Dress

Značka Levis stavila na casual le·érnos¶ a tak ich Levi'Ž Sportswear Dress v bielo, modro červenom prevedení má podobu maxi trička s rukávom k lak¶u. Samozrejme tomuto sportswear kúsku nesmie chýba¶ ani logo značky, ktoré sa skvie na hrudi. Vyjdú vás na 52 €.

Lazy Cat Oversized DressLazy Cat Oversized Dress

Lazy Cat Oversized Dress

Rovnako ako Levis pojala ±aty značka LAZY OAF a ich dámske ±aty Lazy Cat Oversized Dress sú v maximálne pohodlnom oversized ±týle. Čierny kúsok je rovný a ±iroký, má dĺ·ku po kolená, rukáv k lak¶u, a farebný motív na hrudi. Mô·e by¶ vá± za 66 €.

Nevybrali ste si? Nevadí! Na Queens.cz nájdete ďal±iu vežkú nálo· dámskych ±iat.

Úvodné foto: mini ±aty Vans WM Vans Dress za 54 €

Zdroj foto: Queens.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.