Potlače stále frčia!

Potlače stále frčia!

28. júna 2019, Kik, potlače, dámske oblečenie, vzory

Sponzorovanej odkazy:

Jedným z najväčších hitov tohtoročnej sezóny sú potlače. Je jedno, pre aké sa rozhodnete – nosia sa nápisy vyjadrujúce životné mottá a postoje, kvety, zvieracie vzory, ale aj potlače s obľúbenými animovanými postavičkami. Oblečiete sa do leopardieho, premeníte sa v rozkvitnutú záhradu, alebo si zaspomínate na detské roky a necháte sa zlákať opäť trendovým Micky Mousom?

Potlače pre každú postavu

Potlače a vzory sú vhodné pre všetky typy postáv, tie plnšie nevynímajúc. Ide totiž predovšetkým o to zvoliť správny strih, farbu a typ potlačí. Pomocou nich totiž môžete odviesť pozornosť od problémových partií a previesť ju naopak tam, kam chcete. Výrazná horná časť oblečenia potom pomôže skryť napríklad väčšie boky, stehná aj bruško.

Aké potlače sú tento rok in?

Niektoré dobre poznáme z predchádzajúcich sezón, iné v tohtoročnom lete privítame ako nové. Jedno ale majú spoločné – sú trendové a pristanú vám. Jedným z najvýraznejších potlačí novej sezóny sú tie zvieracie. Inšpirovať sa môžete divokým vzhľadom leoparda, žirafy, zebry, alebo napríklad hada, alebo ich pokojne po vzore slávnych módnych značiek medzi sebou kombinovať. Ďalším hitom sú potlače v podobe vtipných hlášok, názorov na svet, alebo vyjadrenie svojich pocitov pomocou nápisov na oblečení. Vyberať si ich môžete podľa toho, ktorý sa k vám najlepšie hodí. Pri výpočte trendových potlačí nemôžeme opomenúť ani tie kvetinové, ktoré sa v lete objavujú v tropickej, retro aj romantickej variante. Rovnako tak sa ale tento rok môžete zamilovať aj do bodky, paisley vzorov či napríklad pop-artových motívov.

Pohrajte sa s doplnkami

Výrazná horná časť oblečenia určite nemusí znamenať, že žiadny ďalší zaujímavý prvok už do svojho outfitu nepridáte. Naopak, leto je celé o hraní a pohrať sa môžete aj s doplnkami. Stavte napríklad na štýlovú a zároveň praktickú tašku cez rameno, ktorá sa bude hodiť ako na výlet k vode, tak aj do mesta. Pozornosť môžete upútať aj vďaka zaujímavým teniskám, ktoré tiež môžu zdobiť obľúbené potlače. Hodiť sa budú k džínsovým šortkám, ale pokojne aj k šatám a k sukni.

Foto: Kik

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.