Vyletnite si botník s Baťom

Vyletnite si botník s Baťom

24. júna 2019, Baťa, sandále, topánky

Sponzorovanej odkazy:

Leto sa nezadržateľne blíži a Baťa už nám ukázal novú dámsku kolekciu letných sandálov FLEXIBLE. Táto kolekcia má hneď niekoľko výhod a tiež niekoľko variantov pre naše ženské nôžky. Vďaka kombináciám prírodných materiálov majú flexibilné podošvy. Určite tiež každá žena, ktorá si tieto moderné topánky zaobstará ocení stabilitu a pohodlie v každom páre topánok.

Dámska obuv z tejto edície má špeciálne patentovanú koženú stielku pre extra komfort, ktorá pri chôdzi dodáva oporu, prispôsobuje sa tvaru nohy a vďaka tomu zlepšuje pri chôdzi celkovú rovnováhu.

Ležérne kúsky majú štýl

Ležérne sandále sú na rovnej podrážke buď remienkové, alebo členkové a ich zvršok je kožený a zdobí ho výrazná perforácia. Topánky sú tak dokonale priedušné.

Členkové sandále skvele doladia outfit v bohémskom aj ležérnom štýle a s kabelkou v prírodných farbách budete dokonalá. Zato remienkové sandále ľahko zladíte a budú tak vyzerať úžasne k akémukoľvek letnému outfitu.

Sandále na robustnom podpätku v prírodnom štýle a nastaviteľným remienkom cez pätu majú taktiež kožený zvršok a vďaka stabilnému podpätku v nich ľahko vydržíte celý deň. Tieto topánočky budú vyzerať úžasne na opálenej koži a doladia outfity v ležérnom, elegantnom aj Boho štýle.

Dolaďte si look aj farbu

Úzke šaty a krivák budú vyzerať úžasne k remienkovým topánkam na vysokom prírodnom podpätku, ale aj skvele doladia look k preloženým džínsom a ľahkej blúzke. Vďaka neutrálnym farbám bielej, čiernej, béžovej a hnedej sú vhodné ako do práce, tak na voľný čas.

Remienkové sandále s rovnou podrážkou sú dostupné vo veľkostiach 37, 38, 39 a 40. Topánočky na robustnom podpätku a členkové zoženiete vo veľkostiach 36, 37, 38, 39, 40 a 41.

Takže, milé dámy, túto úžasnú kolekciu Flexible obujeme ako my s malou nožičkou tak aj vy, ktoré máte tzv. „Lode“ a naše nôžky budú v letných dňoch v týchto topánočkách ako na obláčiku.

Nech už si vyberiete akúkoľvek variantu týchto úžasných sandálov z novej rady od Baťu, budete vyzerať jednoducho ako kráľovná a cítiť sa pohodlne ako v práci, tak na pieskovisku s deťmi aj na večernej akcii s priateľmi.

Zdroj foto: Baťa

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Misha Pavlačková. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.