Rimowa a Bang & Olufsen: zvuk a cestovanie spolu

Rimowa a Bang & Olufsen: zvuk a cestovanie spolu

19. júna 2019, Rimowa, Bang & Olufsen, slúchadlá, technika

Sponzorovanej odkazy:

Nielen pri niekoľkohodinovom lete prídu kvalitné slúchadlá vhod. Rovnako tak ich oceníte napríklad na kúpalisku, na deke v parku, alebo pri športe, a to samozrejme v akomkoľvek ročnom období. Ak vám okrem kvality záleží aj na tom, ako slúchadlá doladia váš outfit, potom by vám nemala uniknúť nová limitovaná edícia slúchadiel Beoplay H9i vzniknutá spoluprácou výrobcu prémiovej batožiny Rimowa a ikonou audiovizuálnej elektrotechniky značky Bang & Olufsen.

Pre milovníkov dizajnu a inovácií

Ak premýšľate, čo mohlo dať dohromady výrobcu batožiny a audiovizuálnu a lifestylovú značku, potom vás možno prekvapí, aké široké spektrum záujmov ich spája. Vášeň pre prvotriedny dizajn, kvalitné spracovanie, inovácie aj sofistikované materiály – to všetko viedlo k vzniku edície Beoplay H9i. Tá oslavuje zvuk a cestovanie a náročných užívateľov očarí dizajnom aj remeselným spracovaním. "Spoločnosť Bang & Olufsen sa po viac ako 90 rokov snaží byť nielen výrobcom audiovizuálnej elektroniky, ale aj značkou, ktorá povzbudzuje životy ľudí prostredníctvom vášne pre zvuk, dizajn a remeselné spracovanie. Značka RIMOWA povyšuje cestovanie na úroveň umenia a sme preto hrdí, že sme v nej našli ideálneho partnera. Prvý plod našej spolupráce – slúchadlá RIMOWA x Bang & Olufsen Beoplay H9i v exkluzívnom hliníkovom kufríku RIMOWA, umožnia cestovať svetom rýchlosťou zvuku, "hovorí výkonný viceprezident Bang & Olufsen John Mollanger.

Výkrik techniky

Slúchadlá Beoplay H9i budú jednoznačnou záležitosťou, ktorú vám bude každý závidieť. Či už sa bude jednať o reproduktory vyrobené z odolných materiálov, ako je eloxovaný hliník a pravá koža, hliníkové puzdro s typickým drážkovaním Rimova v rovnakom svetle sivom odtieni, alebo výkonnú zvukovú technológiu Bang & Olufsen Signature Sound. Tá sa postará o potláčanie šumu a ponúka inovatívne dotykové rozhranie. "RIMOWA a Bang & Olufsen vyznávajú účelný a elegantný dizajn. Obe značky vo svojej tvorbe takisto vyzdvihujú prednosti hliníka. Bolo pre nás cťou spolupracovať na vytvorení slúchadiel RIMOWA x Bang & Olufsen Beoplay H9i, ktoré posilňujú prirodzený vzťah medzi zvukom a cestovaním, "uviedol Alexandre Arnault, generálny riaditeľ spoločnosti RIMOWA.

Foto: Římov x Bang & Olufsen

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii ostatné.