Live Sweaters majú nový showroom

Live Sweaters majú nový showroom

15. júna 2019, Live Sweaters, česká značka, merino vlna, svetre, Krásná Lípa

Sponzorovanej odkazy:

Na pražských Vinohradoch 5. júna prebehlo slávnostné otvorenie nového showroomu. Svoje zastúpenie tu majú značky Live Sweaters, Danny P. a Petra Györgyová Prague Tailor. Priestory po rekonštrukcii ponúknu zákazníkom príjemné prostredie pre nakupovanie a exkluzívny sortiment rýdzo českých značiek.

Zakladateľ značky Live Sweaters, Michal Richter, výstižne popisuje hlavné benefity merino vlny z ktorých sú svetre aj ostatné produkty vyrábané: „Merino vlna je prírodný funkčný materiál, ktorý tým, že dýcha, v zime hreje a v lete chladí. Ďalšie plus je, že nepohlcuje pachy, takže sa nemusí tak často prať. Napriek tomu aj po niekoľkých praniach vyzerá materiál ako nový. Sveter z merino vlny si skrátka nekupujete na jednu sezónu, ale na niekoľko rokov. Jedná sa o vlnu, ktorú možno nosiť v lete aj v zime a v tom je jej najväčšia výhoda. “

zakladateľ značky Live Sweaters, Michal Richterzakladateľ značky Live Sweaters, Michal Richter

Dizajn, business casual, golf

Momentálne pod značkou Live Sweaters môžete objaviť dva rady pánskych svetrov – Design a business casual. Dizajnové svetre s ilustráciami boli navrhnuté najmä pre kreatívnych ľudí – umelcov, hudobníkov, architektov, marketérov. Pre tých, ktorí majú radi jedinečnosť a kvalitu a ocenia pridanú hodnotu dizajnu na svetri. Kolekcia Business casual je stvorená pre nosenie do kancelárie či na rokovania a nájdete v nej vesty a svetre. Tie sú na prvý pohľad rozoznateľné vďaka inak farebnej manžete na pravom rukáve a sú ideálnou voľbou pre nosenie na košeli či na telo a pod sako.

Firma Live Sweaters sa taktiež chystá preniknúť aj na dámsky trh a návrhy na dámske business svetríky už vznikajú. Avšak už teraz sa medzi zákazníkmi nájdu aj ženy: „Máme skúsenosť, že dámy si radi kúpia aj pánsky dizajnový sveter, ktorý nosia ako“ oversize ", dodáva Richter.

Je možné ušiť sveter na mieru?

Zaujímavou alternatívou môže byť aj možnosť nechať si ušiť sveter na mieru . Výborné vlastnosti odevov z merino vlny sa skvele hodia pre náročných, a tak vznikla golfová kolekcia, resp. úplne nová česká golfová značka TMG, za ktorou okrem Michala Richtera stojí Tomáš Pospíšil. Ten je vášnivý golfista, návrhár a krajčír. Obe značky vyrábajú svetre, vesty a polo tričká zo 100% merino vlny extra fine.

„Sme radi, že sme sa s kolegami, Petrou Györgyovou a Danny P. dohodli na vzájomnej spolupráci a otvorili tento showroom. Produkty sa vzájomne dopĺňajú, sú rýdzo české a ku všetkému si na ne tu zákazníci môžu "siahnuť“ a vyskúšať si ich na vlastnej koži ", dodáva mladý podnikateľ.

Otváracia doba je každý pracovný deň od 15:00 hod do 19:00 hod. Vždy tu nájdete jedného zo zástupcov značiek, ktorý Vám ochotne odpovie na všetky Vaše otázky. A tiež pozrite sa na stránky Live Sweaters .

Zdroj foto: Live Sweaters

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a pánske oblečenie.