Lindex a by Malina: dokonalý šatník pre dovolenku

Lindex a by Malina: dokonalý šatník pre dovolenku

6. júna 2019, Lindex, By Malina, kolekcia, leto 2019

Sponzorovanej odkazy:

Obdobie letných dovoleniek sa blíži a možno aj vy sa už v obchodoch začínate obzerať po všetkých nevyhnutnostiach, ktoré sa vám pri mori či prechádzke po niektorej zo svetových metropol môžu hodiť. Nemusíte však pri výbere oblečenia na dovolenku obchádzať desiatky obchodov, stačiť vám možno bude jediný – Lindex. V ňom totiž pred pár dňami pristála kolekcia stvorená značkami Lindex a by Malina a ponúka hneď 26 kúskov ideálnych pre letné dni.

Na pláž aj na večierok

Ráno si z kolekcie Lindex by Malina oblečiete plavky a vyrazíte na pláž, popoludní cez ne prehodíte voľný top a šortky a môžete sa prechádzať po promenáde a večer plážové oblečenie vymeníte za krásne šaty ako stvorené pre romantickú večeru vo dvojici. Nový rad skrátka myslí na každú príležitosť a vďaka rozmanitým potlačiam a vzorom vás bude zaručene baviť. "Sme veľmi hrdí na našu spoluprácu so značkou By Malina. Milujeme originálny dizajn značky By Malina s rôznymi farbami a potlačami. Máme pocit, že nové prístupy ku škandinávskemu dizajnu a radosť z umeleckých vyjadrení našim zákazníkom budú vyhovovať. Spoločne sme vytvorili dokonalú letnú kolekciu s krásnymi plavkami, ktoré budú sedieť rôznym postavám, a tiež slušivými a praktickými odevmi, ktoré môžete nosiť na pláži aj na letných večierkoch, "uvádza Madelene Ullbro, manažérka dizajnu a nákupu z oddelenia spodnej bielizne spoločnosti Lindex.

Energia farieb

Ak je niečím značka By Malina typická, sú to pestré potlače a vzory. Raz nás zavedú na pláž lemovanú mušľami, inokedy do divokej džungle plnej rastlín a farieb. Zakladateľka značky, Malin Ek Andren, sa pre ich tvorbu inšpiruje lokalitami po celom svete. "Kolekcia bola inšpirovaná teplým Stredomorím. Tenká a ľahučká látka je navrhnutá pre pohodlné nosenie. V priebehu rokov som často cítila, že balenie na dovolenku je ťažké. S touto kolekciou odevov by som to chcela zmeniť. Sú to jednoducho tie najlepšie veci, ktoré si so sebou na letnú dovolenku môžete vziať! "Hovorí Malin Ek Andren. Okrem nevyhnutných plaviek v kolekcii objavíte aj pohodlné maxi šaty, šortky, blúzky, košele aj príjemné kaftany. Opomenuté nezostali ani doplnky na čele s plážovými kabelkami, šatky, uteráky a kozmetické taštičky.

Foto: Lindex

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.