Spoločnosť Baldinini CZ: už dvadsiaty rok u nás!

Spoločnosť Baldinini CZ: už dvadsiaty rok u nás!

24. mája 2019, Badninini, 20 rokov v česku, módne doplnky, peňaženky, kabelky, topánky, lodičky, členkové topánky, čižmy, sandále

Sponzorovanej odkazy:

Topánky Baldinini sa už dávno stali symbolom. Pre niekoho luxusom, ale pre všetkých symbolom pohodlia a elegancie. Špičkový dizajn, nevšedné materiály a šikovnosť talianskych obuvníkov odovzdávaná z otca na syna celých sto rokov – tomu sa hovorí tradícia! A spoločnosť Baldinini CZ teraz oslavuje na slovenskom trhu jubilejný dvadsiaty rok!

Keď je reč o luxusnej, alebo prémiovej talianskej móde, nesmie byť ignorovaná značka Baldinini. Od začiatku sa pod touto značkou vyrábali topánky, a to výhradne ručne šité. Svoju tradíciu si Baldinini nesie hrdo už vyše sto rokov, a aj dnes kvalitu ručného remesla radí medzi svoje prednosti. Výber kvalitnej kože, vytvorenie štýlového dizajnu a tradičné ručné práce, to sú hlavné piliere, na ktorých si značka zakladá. Vďaka tomu pod rukami návrhárov vznikajú luxusné kúsky, ktoré sú uznávané na popredných módnych trhoch.

Gimmi Baldinini, majiteľ značky Baldinini o rodinnej značke hovorí: „Tradičné ručné práce našej firmy sa vedia premeniť na autentickú značku: to je výsledok dosiahnutý vďaka snahe špičkových majstrov, ich a mnohých ďalších šikovných rúk. História Baldinini je zároveň históriou tvrdohlavých ľudí, ľudí zo San Mauro Pascoli. Doviedli svoje remeselné zručnosti na úroveň umenia, zamerali na dokonalosť formy svojho remesla aj ručné práce, a ako korene budúcej činnosti charakterizované zručnosťami a talentom, technickými znalosťami a skúsenosťami, ktoré odovzdávajú z otca na syna. Toto cenné dedičstvo formované časom sa stalo základom majstrovstva talianskej obuvníckej tradície “.

Trocha histórie nikoho nezabije

Ak nahliadneme do histórie tak sa písal rok 1910, kedy rodina, ktorá je Gimmi Baldinini už treťou generáciou, podnikla svoje prvé kroky v obuvníctve a začala tak vyrábať obuv na zákazku výhradne ručne. Teraz o 100 rokov neskôr a s vyrobenými miliónmi párov topánok, má spoločnosť Baldinini viac ako 100 vlajkových obchodov po celom svete. Výrobný proces zamestnáva viac ako 250 vysoko kvalifikovaných pracovníkov vo viac ako 100 butikoch po celom svete, napríklad v USA sú butiky Baldinini na Floride, New Jersey alebo New Yorku, ďalej v Paríži, Moskve, Pekingu, Hong Kongu a na strednom východe. Značka Baldinini priťahuje pozornosť celého sveta, patrí medzi najuznávanejšie módne značky na svete, ktorú sledujú aj najväčšie módne ikony.

Baldinini 20 rokov na slovenskom trhu

Spoločnosť Baldinini CZ, pôsobí na slovenskom trhu už 20 rokov. Kto sa rád nechá rozmaznávať a uvedomuje si, že topánky sú našou vizitkou, môže v Baldinini butikoch uspokojiť túžbu po topánkach, ktoré nosia svet. Baldinini nie sú však len topánky, sú to tiež kabelky, batohy, bundy, pánske tašky, opasky alebo cestovné kufre či parfumy. A komu je táto móda určená? Ženám, ktoré chcú nechať vyniknúť svoju ženskú energiu, šarm, štýl a majú radi rafinovanosť.

Ale tiež mužom, ktorí si potrpia na kvalitu spracovania, elegantné línie a komfort. Za značkou Baldinini CZ stojí majiteľka Milena Maksimovič, veľmi inšpiratívna dáma.

O priazni a záujem o túto značku sme sa mohli presvedčiť 16. mája, kedy sa v butiku za prítomnosti desiatok známych českých osobností, vážených hostí a médií konal večierok na oslavu tohto krásneho jubilea.

"Pred 20 rokmi som otvorila prvý butik Baldinini v Havířskej ulici, málokto ju tu poznal. Bola to dobrá doba pre začiatok, ale aj tŕnistá. Som pyšná, že sme všetko zvládli, a že sa nám už 20 rokov darí robiť zákazníkov spokojnými, keď si u nás zakúpia nielen topánky, ale aj kabelku, peňaženku, bundu, okuliare. Značka Baldinini pre mňa osobne je symbolom prémiových produktov a precíznosti, ktoré udávajú trendy v módnom svete. ", Hovorí Milana Maksimovič, majiteľka obchodov Baldinini CZ.

Nová kolekcia jar / leto 2019

Ako kráľovná letných rytmov a intenzívneho, oslňujúceho štýlu, taká je kolekcia Baldinini jar / leto 2019 s bohatou paletou farieb, ktoré charakterizujú karibskú náladu. Presne tak, sa budete cítiť v novej kolekcii Baldinini. Tohtoročnému letu vládnu farby a odtiene ružovej, fuksiovej, tyrkysovo zelenej, alebo čoraz viac obľúbenej farby horčice. Štýl sedemdesiatych, osemdesiatych rokov a indického leta je hitom nadchádzajúcej sezóny.

Zdobenie je stále trendové, a tak aj v novej kolekcii Baldinini uvidíte podpätky a iné časti obuvi zdobené kameňmi. Výrazné a dominantné nápisy a lesklé prvky sa prelínajú športovým štýlom v kolekcii Baldinini, ktorý si drží opäť štýl 80. rokov. Baldinini štýl sa vždy zameriava na ženskosť. Môžete si tak užívať nádherné kontrastné tvary.

Zdroj foto: Baldinini

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii kabelky a tašky, šperky a hodinky a značky a značkové oblečenie.