MINT Market Brno 36: Dizajnové nákupy v Mosilana Hubu

MINT Market Brno 36: Dizajnové nákupy v Mosilana Hubu

16. mája 2019, MINT Market Brno 36, ďalší ročník Mint marketu, nákupy, zábava, Mosilana Hub, Brno

Sponzorovanej odkazy:

Originálne, krásne, nadčasové. A tiež lokálne a ekologické. Také sú nákupy na mint Markete Brno. A Brňania to dobre vedia. Preto sa už tešia na ich tridsiaty šiesty ročník a to 18. mája v Mosilana Hubu na Křenovej 19. Miesto sa zmenilo na Mosilana z pôvodne plánovanej Tržnice Brno. Tentoraz tam na nich čaká 80 stánkov s tými najvyberanejšími značkami.

Dizajnové kúsky priamo od výrobcov

Okrem parádnych dizajnových kúskov priamo z rúk výrobcu si zákazníčky odnesú tentoraz aj niečo navyše. "Naše trhy dlhodobo podporujú zodpovedný prístup k nákupom aj životnému prostrediu. Vieme, že bez recyklácie a obmedzovania odpadu to nejde. A svojou troškou prispejeme aj my. Každý, kto príde ku stánku LoveMusic a vyplní krátky dotazník, si môže odniesť plátenú nákupnú tašku Koniec igelitiek v Čechách. Alebo si ju kúpi v našom e-shope, "vysvetlil riaditeľ festivalu a zakladateľ módnej značky LoveMusic Zbyněk Hanko.

Súzvuk s prírodou

Úctu k prírode majú aj ostatní predajcovia na MINT Market. A ľuďom ponúkajú napríklad ekologickú kozmetiku. Rovnako ako Romana so svojou značkou prírodné. "Trhy sú známe vďaka svojej predchádzajúcej práci. Nadchli ma. A preto som sa tentoraz rozhodla predviesť aj svoj vlastný projekt. Návštevníci sa môžu tešiť na prírodnú kozmetiku od lokálnych značiek. Priveziem aj sviečky zo sójového vosku, alebo zero waste produkty, "povedala Romana.

Kto potrebuje skôr doplniť svoju skriňu, pozrie sa po stánkoch s oblečením, doplnkami či šperkami. Napríklad po značke Namäkko. "Na májový MINT Market sa už intenzívne pripravujem. Chystám sa predávať radosť do ženských šatníkov – letné šaty, romantické a hravé sukne a doplnky, "uviedla Petra Oťahelová z Namäkko. Na trhoch miluje tú atmosféru. "Úžasné je to množstvo ľudí, ktorých zaujíma autorská tvorba. Ukazuje mi to, že moja práca má zmysel. S ostatnými tvorcami vytvárame priestor pre zmenu v prístupe k móde a dizajnu, "dodala Oťahelová.

Nielen predajné trhy

MINT Markety totiž neznamenajú len predajné trhy. Ale tiež zábavu, dobré jedlo a pitie a skvelú hudbu. Tentoraz sa o ňu postará dvojica Dj 's Al Safarie a Marthy. Pobaviť sa a nakúpiť môže prísť úplne každý. Festival je bezbariérový a vstup je vždy zadarmo. * "Aj samotná budova tržnice je krásna a umiestnenie na Kapustovom trhu nemá chybu. Sme z Nového Jičína a Brno sme si vďaka festivalu zamilovali. Stretávame sa na ňom so skvelými ľuďmi, "* vyhlásil Miroslav, ktorý v máji dorazil so svojou značkou Eeroplane. Miluje lietadlá a spoznáte to aj na jeho tričkách. "V máji si pripomíname koniec II. Svetovej vojny. Ako novinku preto privezieme tričká s lietadlami z tohto obdobia, "dodal Miroslav.

Kedy, kde a o koľkej?

  • MINT Market Brno 36
  • 18. 5. 2019
  • Mosilana Hub, Chrenová 19
  • 11:00 – 18:00

Program, zoznam predajcov aj ďalšie informácie nájdete

Zdroj foto: MintaMarket

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii cestovanie a dovolenky, dámske oblečenie, doplnky, kabelky a tašky, nápoje a drinky, pánske oblečenie, šperky a hodinky a topánky, obuv.