Nová letná kolekcia Pavla Berkyho: originalita a štýl

Nová letná kolekcia Pavla Berkyho: originalita a štýl

20. mája 2019, Pavel Berky, jarná a letná kolekcia, dámske oblečenie, módny návrhár

Sponzorovanej odkazy:

Chladných dní je čím ďalej tým menej a my si tak už tu a tam môžeme dovoliť nejaké tie letné šatôčky. S novou kolekciou na jar a leto prichádza aj módny návrhár Pavel Berky. Na jeho oficiálnom eshope nájdeme slušivé košeľové šaty či overaly, ľahké vetrovky, nevšedné mikiny a mikinové šaty alebo ultra moderné plášte zo sieťoviny.

Košeľové šaty zakryjú aj kilá navyše

Trendom tohto leta sú nepochybne košeľové šaty, do ktorých Pavol netradične vložil v páse gumu. Šaty tak zvýraznia úzky pás a celkovo siluetu ženského tela. Ak máte po zime nejaké to kilo navyše – v týchto šatách ho nielen ľahko skryjete, ale navyše sa v nich budete cítiť sebavedome a božsky.

Overaly stále letia

Ak fandíte overalom – u Pavla nájdete minimálne jeden v každej jeho kolekcii. Tu tomu nie je inak a strihovo podobný overal už spomínaným šatám Pavol vytvoril netradične z denim ľanu!

Mikinové šaty sú bezprecedetné pohodlie

Mikiny a mikinové šaty sú praktické na chladnejšie letné večery a môžete ich kombinovať do športovej či do elegancie a razom tak máte z jedného kúska dva úplne odlišné outfity.

Vetrovky z padákoviny

Za zmienku stoja tiež úžasné vetrovky z padákoviny, ktoré jednoducho musíte mať. Sú veľmi skladné, takže sa Vám zmestia aj do malej kabelky a nech už si vyberiete akúkoľvek farbu či dĺžku – stopercentne sa v nich budete cítiť skvele a zaujmete svoje okolie!

Čierna sieťovina

Posledným veľmi zaujímavým prvkom novej kolekcie Pavla Berkyho sú čierne sieťoviny. Pavol z nich vytvoril hneď niekoľko kúskov – veľmi výstrednú sukňu v kombinácii s farebnými pruhmi, ďalej krátky oversize kabátik s bielymi prvkami a nakoniec dlhý čierny kabát, ktorý dominuje celej kolekcii. Sieťovín budú nadchádzajúce leto plné ulice, ale Vy môžete zažiariť v neobvyklom dizajnovom kúsku už teraz!

Navštívte teda Pavel Berky shop a vyberte si kvalitné, udržateľne vyrobené módne úlovky z novej kolekcie Pavla Berkyho už teraz.

Zdroj foto: Pavelberky.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a módni návrhári.